Ειδήσεις RPG Zombies mod για το Red Dead Redemption 2

Zombies mod για το Red Dead Redemption 2

Monday, 25 Nov 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ac/96/b5/rdr-2-zombies-54-1574713788.jpg
 

Zombies mod για το Red Dead Redemption 2

Εμπνευσμένο από το Undead Nightmare expansion του πρώτου μέρους τη σειράς.

Η Rockstar Games δεν φαίνεται να πολυσυμπαθεί τα single-player DLCs τον τελευταίο καιρό και έτσι μια ομάδα από modders εμπνευσμένη από το Undead Nightmare expansion του πρώτου Red Dead Redemption φέρνει τα zombies στο νεότερο μέρος της σειράς.

To mod ονομάζεται "Undead Nightmare 2 DLC" και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στο YouTube μπορείτε να δείτε 12 λεπτά σφαγής με "zombies" (τεχνικά Night Folk του Red Dead Redemption 2 είναι, αλλά μοιάζουν ήδη αρκετά με zombies). Ο χαμηλός φωτισμός βοηθά στην ατμόσφαιρα και το ΑΙ των zombies έχει την συμπεριφορά που φαντάζεστε, με την εξαίρεση ότι είναι αρκετά έξυπνα ώστε να χειρίζονται μαχαίρια. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η ανάπτυξη του mod δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά μπορείτε να μπείτε στο Red Dead Redemption 2 modding Discord και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του.

Διαβάστε για τα mods του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στo σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification