Ειδήσεις RPG Weird West

Weird West

Monday, 13 Jul 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/7e/80/weirdwest-91-1576233592.jpg
 

Weird West

Νέο βίντεο από την παρουσίαση στο Devolver Direct. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/19] Οι συν-δημιουργοί των Dishonored και Prey franchises ανακοίνωσαν το καινούργιο τους game.

Οι Raphael Colantonio και Julien Roby ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανακοίνωσαν το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει από την δικιά τους εταιρία ανάπτυξης, Wolfeye. Το Weird West ανακοινώθηκε στα The Game Awards 2019 και θα είναι ένα top-down Action RPG το οποίο θα εκδοθεί από την Devolver. Το Weird West είναι ένα ιδιαίτερο Western όπου οι καουμπόηδες πολεμούν φανταστικά όντα.

Στο game θα ακολουθήσετε την περιπέτεια πολλών διαφορετικών χαρακτήρων. “Ανακαλύψτε μια σκοτεινή φαντασίωση, όπου καουμπόηδες και νομοταγής πολίτες μοιράζονται το πεδίο της μάχης με φανταστικά όντα.” Υπάρχει και επίσημη σελίδα του game στο Steam, ωστόσο δεν αναφέρει κάτι παραπάνω.

[UPDATE: 14/6/20 - Νέο βίντεο στο PC Gaming Show] Η Devolver Digital παρουσίασε ένα νέο βίντεο για το Weird West, το Turn-based RPG από τους συνδημιουργούς των Dishonored και Prey.

O Creative Director Raphael Colantonio, Director του παιχνιδιού, δήλωσε ότι το παιχνίδι θα διεξάγεται στην Άγρια Δύση. Θα υπάρχει top-down κάμερα. Θα παίζετε με πέντε διαφορετικά άτομα και οι αποφάσεις σας θα έχουν αντίκτυπο στην ιστορία. Όσοι ήρωες παραμένουν ζωντανοί θα μπορούν να γίνουν recruit στο party σας. Υπάρχουν βέβαια διαφορετικά modes που αφορούν και το αν θα υπάρχει permadeath.

[UPDATE 2: 13/7/20 - Δημοσιεύθηκε νέο βίντεο στο Devolver Direct] Το Weird West, από τους δημιουργούς του Prey και Dishonored, παρουσιάστηκε στο Devolver Digital stream.

Σε μια παρουσίαση τριών λεπτών, ο creative director Raphael Colantonio μας εξήγησε το πως δουλεύει το παιχνίδι και έδειξε μερικούς τρόπους για να αιφνιδιάζετε τους εχθρούς σας. Το Weird West θα περιλαμβάνει πέντε ήρωες με ξεχωριστές ιστορίες που θα επικαλύπτονται. Όπως εξήγησε ο Colantonio, οι πράξεις σας θα επηρεάζουν τους συντρόφους σας.

Μπορείτε να τους κάνετε revive και να συνεχίσετε να παίζετε, όμως αν πεθάνουν και δεν τους έχετε κάνει revive πριν πεθάνετε και εσείς, τότε χάνονται. Για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές. Μπορείτε να στήνετε παγίδες ή να αρχίσετε να πυροβολείτε και όποιον πάρει ο χάρος.

Το Weird West θα κυκλοφορήσει το 2021. Η Devolver Digital θα κυκλοφορήσει σύντομα και ένα demo.

Διαβάστε επίσης για το West of Dead και συζητήστε για το Weird West στο σχετικό forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification