Ειδήσεις RPG Dark Souls Remastered

Dark Souls Remastered

Thursday, 24 May 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (3 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/49/8b/dark-souls-remastered-74-1522999178.jpg
 

Dark Souls Remastered

Κυκλοφόρησε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/11/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dark Souls Remastered που θα κάνει την εμφάνισή του σε PC, PS4, Xbox One αλλά και στο Nintendo Switch όπως αποκαλύφθηκε στο ξαφνικό Direct event της εταιρείας.

Η επανέκδοση του Dark Souls είναι ένα projct που ανατέθηκε στην FromSoftware που δημιούργησε την αυθεντική τριλογία και όχι σε κάποια άλλη third-party εταιρεία.

Η εταιρεία δηλώνει: “Ζήστε τον πλούσιο κόσμο του Dark Souls σε 4Κ ανάλυση με 60FPS παίζοντας το παιχνίδι σε PS4 Pro, σε Xbox One X και σε PC. Επίσης, θα υπάρξει διαθέσιμη ανάλυση 1080p με 30FPS για όσους παίξουν το παιχνίδι στο TV mode του Nintendo Switch”.

Επιπλέον το Dark Souls Remastered θα υποστηρίζει και online multiplayer μέχρι έξι παικτών. Επίσης κυκλοφόρησε και ξεχωριστό τρέιλερ για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Nintendo Switch.

Επίσης αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία του Dark Souls Trilogy box που απ’ ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μόνο για την Ιαπωνία. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin και το Dark Souls 3: The Fire Fades Edition. Επίσης θα περιέχεται soundtrack από κάθε game, μια εγκυκλοπαίδεια και ένα art set.

[UPDATE: 9/3/18 - Gameplay trailer] Δείτε το gameplay trailer του Dark Souls Remastered, το οποίο βασίζεται στην έκδοση του Nintendo Switch.

[UPDATE 2: 6/4/18 - Gameplay video σε 4K και 60FPS] Η FromSoftware κυκλοφόρησε ένα gameplay video του επερχόμενου Dark Souls Remastered διάρκειας 30 λεπτών.

Όσοι αγαπήσατε το πρώτο Dark Souls, όχι μόνο λόγω της απερίγραπτης δυσκολίας του, αλλά χάρις και στον πανέμορφο κόσμο του, μπορείτε να το δείτε ξανά στην καλύτερή του μορφή μακράν. Η FromSoftware κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video για την Remastered έκδοση του Dark Souls τρέχοντας στα 60FPS σε ανάλυση 4K.

Σαφέστατα πιο προσγειωμένη θα είναι η έκδοση του Nintendo Switch αφού για αυτήν θα υπάρχει το “ταβάνι” των 30FPS στα 1080p. Ωστόσο εγφόσον το παραπάνω βίντεο γυρίστηκε σε PS4 Pro, μπορείτε να δείτε τι έχετε να συναντήσετε παίζοντας το στην νεότερη κονσόλα της Sony ή σε Xbox One X.

[UPDATE 3: 24/4/18 - Νέο gameplay trailer] Στο νέο gameplay trailer του Dark Souls Remastered πάρτε μια δόση από την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από πλευράς Bandai Namco.

Το τρέιλερ αφορά τις εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 4: 13/5/18 - Η ιστορία του πρώτου παιχνιδιού] Η Bandai Namco ανακοίνωσε την ιστορία του πρώτου Dark Souls σε ένα νέο βίντεο.

[UPDATE 5: 24/5/18 - Launch trailer] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Dark Souls Remastered!

Δείτε το παρακάτω:

Το Dark Souls Remastered θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 25 Μαϊου.

Διαβάστε το review του Dark Souls και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 17) 11/01/2018 17:46
Απλά μια ερώτηση, για αυτούς που το έχουν ήδη στο PC και γενικά σε κάποια πλατφόρμα ξέρει κανείς αν θα υπάρξει κάποια έκπτωση ή αν θα δοθεί δωρεάν;
#2 Sephiroth (Level 18) 11/01/2018 18:17
Quoting Astro88:
Απλά μια ερώτηση, για αυτούς που το έχουν ήδη στο PC και γενικά σε κάποια πλατφόρμα ξέρει κανείς αν θα υπάρξει κάποια έκπτωση ή αν θα δοθεί δωρεάν;

Όχι φυσικά.Συν τοις άλλοις θα συμπεριλαμβάνετ αι και το DLC σε αυτήν την έκδοση
#3 -1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:09
Υπέροχα νέα για την σειρά που άλλαξε πολλά στον χώρο του gaming.
Notification