Toukiden Kiwami

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Toukiden Kiwami

Toukiden Kiwami

Ανακοινώθηκε το expansion του Toukiden: Age of Demons.

Στα πλαίσια του Tokyo Game Show η Tecmo Koei ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Toukiden Kiwami.

To Toukiden Kiwami αποτελεί το expansion του Toukiden: Age of Demons, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PS Vita αποσπώντας θετικές κριτικές. Για τους αμύητους να αναφέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα Action RPG που αντλεί επιρροές από τις σειρές Monster Hunter και Dynasty Warriors, καθώς και από το Soul Sacrifice.

Μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας για το Toukiden Kiwami είναι πραγματικά ελάχιστες και περιορίζονται σε ότι μας έστειλε η Tecmo Koei στο δελτίο τύπου της. Με βάση τα παραπάνω στο expansion του δημοφιλούς Action RPG για το PS Vita θα υπάρχουν περισσότεροι Slayers, νέα Oni για να αντιμετωπίσετε, ενώ θα προστεθούν επιπλέον κεφάλαια στο main story.

To Toukiden Kiwami θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου στην Ιαπωνία, ενώ στην Ευρώπη θα διατεθεί στις αρχές του 2015 για PS Vita.

Διαβάστε το review του Toukiden: Age of Demons από το GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification