Ειδήσεις RPG Death's Gambit

Death's Gambit

Sunday, 13 May 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/1a/5d/0a/deathgambitbosses-85-1467383269.jpg
 

Death's Gambit

Νέο gameplay trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/15] Η White Rabbit, μια μικρή indie εταιρεία ανάπτυξης αποκάλυψε τον πρώτο της τίτλο, το Death's Gambit.

Πρόκειται για ένα side-scrolling Action RPG που δανείζεται στοιχεία από την σειρά Castlevania, όπως το medieval setting και την δυνατότητα που σας δίνει να εξερευνήσετε τον κόσμο ακολουθώντας την μη γραμμική (non-linear) λογική στον σχεδιασμό του. Τα γεγονότα του Death's Gambit λαμβάνουν χώρα σε έναν σκοτεινό medieval πλανήτη όπου θα έρθετε αντιμέτωποι με κάθε λογής πλάσματα τα οποία και θα σφάξετε στο ταξίδι σας για να γίνετε ένας agent of Death.

Το σύστημα μάχης περιλαμβάνει τόσο όπλα όσο και abilities μαγείας. Θα μπορείτε να έχετε μαζί σας ταυτόχρονα έως τρεις τέτοιες abilities, δύο weapons και ένα αντικείμενο για healing με την White Rabbit να δηλώνει ότι θέλει οι μάχες να χρειάζονται στρατηγική για να τα βγάλετε πέρα. Το σήμα κατατεθέν του Death's Gambit θα είναι τα τεράστια bosses, πάνω στα οποία θα μπορείτε να σκαρφαλώσετε ενόσω μάχεστε εναντίων τους. Σκοπός της εταιρείας ανάπτυξης είναι κάθε boss να προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.


Εντύπωση κάνουν τα γραφικά του παιχνιδιού που θυμίζουν games παλαιότερων εποχών, συνδυάζοντας τα retro με τα μοντέρνα γραφικά. Το soundtrack έχει επιμεληθεί ο Kyle Hnedak και μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό δείγμα του στο επίσημο site του παιχνιδιού.

[UPDATE: 15/6/15] H Sony ανακοίνωσε ότι το Death's Gambit θα κυκλοφορήσει στο PS4 το 2016.

Έχουμε να κάνουμε με ένα 2D Action RPG όπου στα πρώτα βίντεο που έχουμε δει θα εξερευνάτε έναν εξωγήινο μεσαιωνικό πλανήτη γεμάτο τέρατα και ππότες. Το gameplay θα είναι open world και θα περιλαμβάνει μεγάλα bosses τα οποία θα απαιτούν ειδικές τακτικές καταπολέμησης, όπως για παράδειγμα το να χρειαστεί να σκαρφαλώσετε πάνω τους. Το σύστημα μάχης θα είναι άκρως προσεγμένο σύμφωνα με την Sony, δίνοντάς σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη όπλων με ξεχωριστά είδη επιθέσεων αλλά και ειδικές ικανότητες.

Βάση σεναρίου, θα βρίσκεστε αντιμέτωποι με τον Θάνατο, ο οποίος θα σας κάνει μια πρόταση. Να γίνετε Undead και ως αντάλλαγμα να καταστρέψετε την πηγή της αθανασίας που υπάρχει στον κόσμο. Θα...πουλήσετε την ψυχή σας προκειμένου να εκπληρώσετε την επιθυμία του;

[UPDATE 2: 1/7/16 - Bosses trailer] Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Death’s Gambit, μέσα από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα bosses του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα bosses θα είναι αθάνατα. Αφού τα κατατροπώσετε, θα επανέρχονται στη ζωή και θα μπορείτε να επιστρέψετε αργότερα σε όποιο boss θέλετε και να τα πολεμήσετε ξανά για καλύτερο loot.

[UPDATE 3: 13/5/18 - Νέο gameplay trailer] Η White Rabbit παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το Death's Gambit, το οποίο θυμίζει κάτι σε σύγχρονο Castlevania.

Κατά την διάρκειά του, θα πάρετε μια σύντομη γεύση από το σύστημα μάχης.

Το Death's Gambit αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και PS4 στις 14 Αυγούστου. Συζητήστε για το Death's Gambit στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 16/06/2015 08:03
Πολύ ενδιαφέρων τίτλος θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.Ωραί ο άρθρο Γιώργαρε!
#2 +1 supermario644ever (Level 20) 16/06/2015 12:26
Ενδιαφέρον game,Θα το γευτώ
#3 +1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 17/06/2015 20:08
Από το trailer φαίνεται να συνδυάζει με ιδιαίτερα ομαλό τρόπο το παρελθόν με τη σύγχρονη τάση που διαμορφώνουν κυρίως indie developers. Η πρώτη εικόνα είναι σίγουρα θετική και ενδιαφέρουσα.
Notification