Jinx: Womb of Cosmos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
6
Jinx: Womb of Cosmos

Jinx: Womb of Cosmos

Ελληνικό Gothic Fantasy RPG.

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης JinxSoft αναπτύσσει εδώ και αρκετά χρόνια το Jinx: Womb of Cosmos, ένα Gothic Fantasy RPG που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην indie gaming κοινότητα.

Πρόκειται για ένα turn-based RPG σε retro ύφος που θυμίζει εποχές 8-bit και 16-bit. Έχει επιρροές από τις σειρές Final Fantasy, Breath of Fire, Phantasy Star και άλλες ακόμη, με στυλ γραφικών από Neverwinter Nights, σύστημα μάχης που προσφέρει υψηλή πρόκληση και gameplay που βασίζεται έντονα στο σενάριό του. Το τρίο ηρώων που πρωταγωνιστούν είναι ο Jinx (spellcaster), η Colleen (τερατόμορφη ηρωίδα) και ο Blood (ένα μπουλντογκ...vegeterian με εμμονή στην ποίηση). Σύμφωνα με τους game designers "το σενάριο δεν σας ζητάει να σώσετε τον κόσμο, απλά είστε σημαντικοί όσο οι πράξεις σας το ορίζουν".

Οι heroes του παιχνιδιού επιτρέπουν άφθονα customizations μέσω 13 διαφορετικών ομάδων από abilities και ξεχωριστές δυνάμεις όπλων. Συνολικά θα υπάρχουν πάνω από 200 skills και abilities, αριθμός που θα αποτελέσει ρεκόρ για ελληνικό παιχνίδι αν τελικά υλοποιηθεί (σ.σ. περισσότερα ακόμα κι από το Darkfall Online παρότι η JinxSoft έχει μικρότερη ομάδα ανάπτυξης).

Όσο κάνετε master κάθε όπλο, τόσο θα ξεκλειδώνετε νέες τεχνικές. Θα εξερευνήσετε κάστρα και dungeons γεμάτα παγίδες και μυστικά περάσματα, quests που δεν θα είναι linear και ταυτόχρονα ορισμένα sandbox στοιχεία στο gameplay. Για παράδειγμα δεν θα υπάρχει quest market στον χάρτη, επομένως θα πρέπει να βασιστείτε στο journal. Θα μπορείτε επίσης να τελειοποιήσετε την κάθε τεχνική μάχης σας όσο την εξασκείτε, να συνομιλήσετε με NPCs μαθαίνοντας έτσι το lore του παιχνιδιού ή να μελετήσετε τόμους γνώσης που το περιέχουν.

Οι περιπέτειές σας θα έχουν ως έδρα τους το Castle Sin, ένα εγκαταλελλειμένο οχυρό, το οποίο θα ανακατασκευάσετε για να το χρησιμοποιήσετε ως βάση και να επιβιώσετε. Θα χρειαστεί να μαζέτε προμήθειες, να κάνετε craft αντικείμενα και να συναναστραφείτε με τους...undead υπηρέτες σας που θα βρείτε εκεί

Ο κόσμος του Jinx που παρουσιάστηκε μέσω του παρακάτω τρέιλερ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Το επίσημο site JinxRealm.com θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου και το πρώτο gameplay video θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι, μαζί με κόμικ και βιβλίο που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο Amazon. Δείτε το προφίλ του παιχνιδιού στο IndieDB.

Το εν λόγω δημιούργημα θα δημιουργήσει μια καμπάνια στο Kickstarter στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όποια κι αν είναι η έκβασή της, σκοπεύει να μπει στο Early Access του Steam (PC/Mac) στα μέσα Δεκεμβρίου. Η τιμή αγοράς της Early access σύμφωνα με τους developers θα είναι κάτι ανάμεσα σε 16-22 ευρώ. Η τελική τιμή αγοράς υπολογίσεται ότι θα κοστολογηθεί ανάμεσα στα 26-32 ευρώ.

Το Jinx: Womb of Cosmos δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του για PC και Mac. Μέχρι τότε θα ξεκινήσουν παράλληλα, κατά την περίοδο του Kickstarter, ports για PS4 και Xbox One. Πρακτικά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε το πρώτο ελληνικό video game σε οικιακές κονσόλες.

Διαβάστε το review του ελληνικού MMORPG Darkfall: Unholy Wars. Συζητήστε για το Jinx: Womb of Cosmos σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood King (Level 25) 21/03/2016 21:08
Μου αρέσει το trailer γιατί υπόσχεται καλοσχεδιασμένε ς τοποθεσίες, ανυπομονώ λοιπόν να δώ χαρακτήρες και animation.
#2 +2 Mystique (Level 23) 21/03/2016 21:46
Ωραιο, ετσι σκοτεινο, ατμοσφαιρικο σε gothic στυλ που μου αρεσει. Και δικης μας παραγωγης που πρεπει να στηριξουμε οσο μπορουμε.
#3 +2 Salina (Level 18) 21/03/2016 22:15
Πολυ καλο φαινεται,ανυπομ ονω για την κυκλοφορια του μακαρι να βγει και σε κονσολες 8)
#4 +1 Blood Prince (Level 30) 21/03/2016 22:30
Αν και τα RPG δεν με ξετρελαίνουν ιδιαίτερα,το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Μπρά βο στην ελληνική εταιρία.Το βίντεο τα σπάει αλλά θα προτιμούσα να ήταν adventure.
#5 Zaratoth (Level 28) 22/03/2016 00:02
Ωραίο εμφανισιακά, αλλά θα περιμένω για τα πρώτα gameplay δείγματα για να εκφράσω άποψη.
#6 Manos (Level 39) 22/03/2016 01:27
Προστέθηκαν νέες πληροφορίες για το gameplay.
#7 +3 Coreblood (Level 2) 22/03/2016 02:08
Quoting Salina:
Πολυ καλο φαινεται,ανυπομονω για την κυκλοφορια του μακαρι να βγει και σε κονσολες 8)

Θα βγεί και σε κονσόλες! Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια όλων σας!
#8 +2 vasvog (Level 1) 22/03/2016 10:12
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και τις παρατηρήσεις σας.
#9 TheRedWood (Level 17) 22/03/2016 14:02
Ίσως είναι το μόνο ελληνικό παιχνίδι που πραγματικά μου φαίνεται ωραίο!
#10 defial (Level 3) 22/03/2016 14:23
Ωραίο φαίνεται, περιμένω κι άλλες πληροφορίες
#11 Ishiken (Level 1) 22/03/2016 19:24
A truly amazing effort! Can't wait to explore this world!!
Notification