Wasteland 3 gameplay videos

Hot
The Zexster
The Zexster

The Zexster  

Against all odds.
 
0.0 ()
2
Wasteland 3 gameplay videos

Wasteland 3 gameplay videos

Νέο gameplay τρέιλερ από το Xbox Insider. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/10/16] Η εταιρεία ανάπτυξης InXile μόλις έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο με σκηνές που παρουσιάζουν το gameplay του Wasteland 3.

Παρότι το βίντεο είναι διάρκειας μόλις δύο λεπτών, μπορούμε να δούμε το νέο χιονισμένο τοπίο του Colorado, ένα από τα οχήματα του παιχνιδιού και έναν διάλογο με πολλαπλές επιλογές με έναν κανίβαλο που ονομάζεται Fish-Lips. Θυμίζουμε ότι το Wasteland 3 θα περιλαμβάνει και co-op ακόμα και με τον έναν παίκτη να μην είναι online. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα με την έναρξη της καμπανίας στο Fig και όπως είχαμε αναφέρει στην σχετική είδηση έχει ως στόχο τα 2,75 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται σχεδόν δύο εκατομμύρια παραπάνω από το ποσό της αντίστοιχης καμπάνιας για το Wasteland 2. Η διαφορά εδώ είναι η crowdfunding πλατφόρμα του Fig αντί για το Kickstarter, αφού μέσω της πρώτης σας δίνεται η δυνατότητα να γίνετε και επενδυτές-μέτοχοι.

[UPDATE: 10/10/16 - Νέο βίντεο και επιτυχία στο Fig] Το Wasteland 3 κατάφερε να συγκεντρώσει crowdfunding ύψους 2.82 εκατομμυρίων στο Fig μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Αν το ποσό φτάσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια, τότε στο Wasteland 3 θα προστεθεί ένα car companion με το όνομα Morningstar, το οποίο έχει υψηλή Α.Ι. και θα συνομιλεί κανονικά με τον παίκτη. Επίσης στο νέο βίντεο, είδαμε gameplay με αμάξι το οποίο από ότι φαίνεται θα διαθέτει πυρομαχικά και θα ξεκλειδώνει μυστικά από παλιές βάσεις δεδομένων. Δείτε το βίντεο:

[UPDATE: 26/8/19 - Νέο gameplay τρέιλερ από το Xbox Inside] Κατά την διάρκεια του Xbox Inside 2019 τον Αύγουστο, παρουσιάστηκε καινούργιο gameplay τρέιλερ για το Wasteland 3.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους Desert Rangers να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Patriarch of Colorado. Στην αρχή διστάζουν να σπεύσουν να βοηθήσουν τον Patriarch, ειδικά στο παγωμένο wasteland του Colorado. Ωστόσο, η βοήθεια που μπορεί να παρέχει ο Patriarch στους Rangers είναι πολύ δελεαστική για αυτούς να την απορρίψουν.

Το Wasteland έχει αναπτυχθεί από τους δημιουργούς του original Fallout και το franchise αυτό είναι μια συλλογή από squad-based RPGs τα οποία λαμβάνουν μέρος στην μελλοντική Αμερική, αφότου έχει καταστραφεί από μια πυρηνική αποκάλυψη.

Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δ' τρίμηνο του 2019 για PC, PS4, Xbox One και Mac.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Wasteland 3 και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/10/2016 07:42
Πιστεύω ότι θα τα μαζέψει τα χρήματα διότι έχει μεγάλη επιτυχία και είναι αρκετά καλογραμμένο.Το gameplay του είναι απίστευτο.
Notification