Ειδήσεις RPG Wasteland 3 gameplay video

Wasteland 3 gameplay video

Monday, 10 Oct 2016  | in RPG | Γράφτηκε από τον Αλέξανδρος Ζεκάκης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/4f/07/bc/wasteland-3-gameplay-18-1475693661.jpg
 

Wasteland 3 gameplay video

Ολοκληρώθηκε το crowdfunding με επιτυχία. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/10/16] Η εταιρεία ανάπτυξης InXile μόλις έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο με σκηνές που παρουσιάζουν το gameplay του Wasteland 3.

Παρότι το βίντεο είναι διάρκειας μόλις δύο λεπτών, μπορούμε να δούμε το νέο χιονισμένο τοπίο του Colorado, ένα από τα οχήματα του παιχνιδιού και έναν διάλογο με πολλαπλές επιλογές με έναν κανίβαλο που ονομάζεται Fish-Lips. Θυμίζουμε ότι το Wasteland 3 θα περιλαμβάνει και co-op ακόμα και με τον έναν παίκτη να μην είναι online. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα με την έναρξη της καμπανίας στο Fig και όπως είχαμε αναφέρει στην σχετική είδηση έχει ως στόχο τα 2,75 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται σχεδόν δύο εκατομμύρια παραπάνω από το ποσό της αντίστοιχης καμπάνιας για το Wasteland 2. Η διαφορά εδώ είναι η crowdfunding πλατφόρμα του Fig αντί για το Kickstarter, αφού μέσω της πρώτης σας δίνεται η δυνατότητα να γίνετε και επενδυτές-μέτοχοι.

[Update: 10/10/16 - Νέο βίντεο και επιτυχία στο Fig] Το Wasteland 3 κατάφερε να συγκεντρώσει crowdfunding ύψους 2.82 εκατομμυρίων στο Fig μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Αν το ποσό φτάσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια, τότε στο Wasteland 3 θα προστεθεί ένα car companion με το όνομα Morningstar, το οποίο έχει υψηλή Α.Ι. και θα συνομιλεί κανονικά με τον παίκτη. Επίσης στο νέο βίντεο, είδαμε gameplay με αμάξι το οποίο από ότι φαίνεται θα διαθέτει πυρομαχικά και θα ξεκλειδώνει μυστικά από παλιές βάσεις δεδομένων. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Wasteland 3 και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/10/2016 07:42
Πιστεύω ότι θα τα μαζέψει τα χρήματα διότι έχει μεγάλη επιτυχία και είναι αρκετά καλογραμμένο.Το gameplay του είναι απίστευτο.
Notification