Ειδήσεις RPG Project Octopath Traveler

Project Octopath Traveler

Tuesday, 30 Jan 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/dd/e4/project-octopath-traveler-switch-square-enix-66-1484592238.jpg
 

Project Octopath Traveler

Νέο τρέιλερ με αλλαγές λόγω feedback. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/1/17] Η Square Enix ετοιμάζει ένα νέο RPG για το Nintendo Switch, το οποίο αναπτύσσεται από τους developers της σειράς Bravely.

Ονομάζεται Project Octopath Traveler και παραγωγός του παιχνιδιού είναι ο Tomoya Asano. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί κάποιες λεπτομέρειες για το σενάριο, αλλά υποθέτουμε ότι βάση του genre το gameplay θα έχει ομοιότητες με την σειρά Bravely.

Όσο για την άποψη του κόσμου, τα σχόλια στο βίντεο όπως και η μπάρα των likes/dislikes έχουν απενεργοποιηθεί, όπως συμβαίνει και σχεδόν σε όλα τα βίντεο της Square Enix.

[UPDATE: 30/1/18 - Νέο τρέιλερ με αλλαγές από feedback] Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Project Octopath Traveler με αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι που προέκυψαν από το feedback των ενδιαφερόμενων.

Το νέο JRPG που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη από τη Square Enix, η οποία φαίνεται πως έλαβε υπόψη τις προτάσεις των μελλοντικών παικτών του παιχνιδιού και έκανε ορισμένες αλλαγές στο design ορισμένων χαρακτήρων, βελτιώσεις στο AI, προσθήκη του event skip αλλά και επιλογή fast travel  και battle balancing.

Συζητήστε για το Project Octopath σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/01/2017 00:05
Όμορφες αισθητικά οι πρώτες εικόνες, ακόμη όμως είναι νωρίς για κάτι περισσότερο.
#2 ashbringer (Level 25) 31/01/2018 11:11
Καλοσχεδιασμένο και πολύ όμορφο ετοιμάζεται να προσφέρει συγκινήσεις στο switch.
Notification