Ειδήσεις RPG Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses

Monday, 08 Jul 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος   | (1 σχόλιο)
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/19/50/b4/fire-emblem-switch-77-1484781001.jpg
 

Fire Emblem: Three Houses

Διάρκεια για πάνω από 80 ώρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/1/17] Ένα νέο μέρος της Tactical RPG σειράς Fire Emblem θα κυκλοφορήσει στην επερχόμενη κονσόλα της Nintendo.

Κατα την διάρκεια του πρόσφατου Fire Emblem Direct η Nintendo ανακοίνωσε αναμενόμενα μεταξύ άλλων ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο Fire Emblem. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της σειράς που θα κυκλοφορήσει σε οικιακή κονσόλα μετά το Fire Emblem: Radiant Dawn του 2008 για το Wii. Δυστυχώς, δεν δόθηκε καμία άλλη πληροφορία πέρα από το γεγονός ότι θα το δούμε την επόμενη χρονιά.

[UPDATE: 12/6/18] Κατά την διάρκεια της E3 2018 παρουσιάστηκε τρέιλερ του Fire Emblem: Three Houses, μιας και η ομώνυμη σειρά θα κάνει ντεμπούτο στο Switch.

[UPDATE 2: 11/6/19 - Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Nintendo έδειξε στην E3 2019, κατά την διάρκεια του Nintendo Direct, το νέο τρέιλερ του Fire Emblem: Three Houses, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

[UPDATE 3: 8/7/19 - Διάρκεια gameplay] Aνακοινώθηκε πως το νέο Fire Emblem θα έχει διάρκεια που ξεπερνάει τις 80 ώρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το Three Houses θα αποτελεί τον πιο μεγάλο τίτλο της σειράς, αν σκεφτείτε πως ο προηγούμενος είχε διάρκεια 50-60 ώρες στην μεγαλύτερη δυσκολία. Δεν είναι γνωστό εάν αυτή η διάρκεια αφορά ένα gameplay ή τρία καθώς στην αρχή του νέου Fire Emblem θα πρέπει να διαλέξετε ένα από τα τρία houses Black Eagles, Blue Lions ή Golden Deer για να παίξετε. Όπως και να έχει, οι 80 ώρες αποτελούν μια αρκετά καλή διάρκεια που οι περισσότεροι τίτλοι δεν προσφέρουν.

Το νέο Fire Emblem θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Fire Emblem και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 albedo90 (Level 10) 19/01/2017 09:55
Τέτοιες κινήσεις χρειάζεται η nintendo για να κάνει την διαφορά
Notification