Ειδήσεις RPG The Banner Saga 3

The Banner Saga 3

Saturday, 12 May 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/01/25/the-banner-saga-3-49-1485287483.jpg
 

The Banner Saga 3

Τρέιλερ με τους Horseborn. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Stoic ξεκίνησε την καμπάνια του The Banner Saga 3 στο Kickstarter.

Ο στόχος της είναι τα 200.000 δολάρια και το τρίτο μέρος θα αποτελέσει και το τελευταίο της σειράς. Τα format και η περίοδος κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί, αν και στο Kickstarter ο μήνας παράδοσης που αναγράφεται είναι ο Δεκέμβριος του 2018.

Στο πρώτο The Banner Saga η Stoic είχε ζητήσει 100.000 δολάρια και έλαβε περισσότερα από 700.000! Στο The Banner Saga 2 η Stoic δεν είχε ζητήσει crowdfunding αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτή τη φορά θα το χρειαστεί, αφού αποτελεί indie εταιρεία ανάπτυξης που “δεν δέχεται επενδυτές και πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού από τα χρήματά της επομένως υπάρχει μόνο το Kickstarter για χρηματοδότηση” όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για να προσληφθεί ο συνθέτης Austin Wintory με μια ορχήστρα. Αμφότεροι θα συνθέσουν το soundtrack του παιχνιδιού. Θα υπάρξει επίσης συνεργασία με εταιρεία animation και ένα στούντιο για δύο στούντιο ηχογραφήσεων, το ένα εξ αυτών στην Ισλανδία, ώστε οι ήχοι να ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ των Βίκινγκ που διαθέτει το παιχνίδι.

Όσο για το σενάριο, η ιστορία θα συνεχίσει από το τέλος του The Banner Saga 2. Για άλλη μια φορά οι αποφάσεις που πραγματοποιήσατε στα δύο προηγούμενα games θα συνεχίσουν και στο τρίτο. Θα αλληλεπιδράσετε με την πόλη Arberrang και θα ταξιδέψετε στους δρόμους της, ενώ η The Darkness θα παίξει για άλλη μια φορά σημαντικό ρόλο.

[UPDATE: 1/2/17 - Χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς] Όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το The Banner Saga 3 χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς από την καμπάνια στο Kickstarter. Στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι πλέον η χρηματοδότηση συνεχίζεται για την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών στην τελική μορφή του επερχόμενου RPG. Όπως αποκαλύφθηκε μέσω ενός άλλου tweet, πρώτος στόχος των developers είναι να σας δοθεί η δυνατότητα να παίξετε ως Dredge, η φυλή που εμφανίζεται ως αντίπαλος στα προηγούμενα games της σειράς.

[UPDATE 2: 18/3/18 - Τρέιλερ με τον Bolvark] Η Stoic κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με τον Bolvark, ηγέτη των Ravens.

[UPDATE 3: 12/5/18 - Τρέιλερ με τους Horseborn] Νέο τρέιλερ για το Banner Saga 3 με την φυλή Horseborn.

Η εκδότρια εταιρεία Versus Evil θέλησε να μας δώσει περισσότερες εικόνες για το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Banner Saga με ένα νέο τρέιλερ. Σε αυτό βλέπουμε την θρυλική φυλή Horseborn, που περιλαμβάνει όντα που στο ένα τους μισό είναι άνθρωποι και στο άλλο άλογα, κοινώς μοιάζουν με κενταύρους. Μέσα από το παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως ο ρόλος τους στο Banner Saga 3.

Δείτε την καμπάνια του The Banner Saga 3 στο Kickstarter. Διαβάστε τα reviews των δύο προηγούμενων The Banner Saga και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/01/2017 15:39
Και τα δύο προηγούμενα ήταν φοβεροί τίτλοι και πιστεύω πως και το 3ο μέρος θα πιάσει τους στόχους του.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 01/02/2017 13:23
Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με την σειρά αν και την έχω στα υπόψιν.
Notification