God Eater 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
God Eater 3

God Eater 3

Παρουσιάστηκε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/3/17] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ένα νέο God Eater.

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω teaser trailer με τίτλο "From the ashes" για την νέα έκδοση του ομώνυμου Action RPG που βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

[UPDATE: 9/10/17 - Ανακοινώθηκε και επίσημα για Ευρώπη] H Bandai Namco ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του God Eater 3 για Ευρώπη, έπειτα και από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις για κυκλοφορία σε Ιαπωνία και Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η πλοκή θα αφορά την απεγκλώβιση των πρωταγωνιστών από την κατάρα των God Eaters την ίδια ώρα που κάτι διαβολικό κινείται.

[UPDATE 2: 24/3/18 - Νέος χαρακτήρας και πλατφόρμες] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το God Eater 3 που παρουσιάζει έναν νέο χαρακτήρα.

Στο παρακάτω βίντεο όχι μόνο βλέπουμε έναν νέο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι, αλλά αποκαλύπτεται επίσης πως το νέο JRPG θα κυκλοφορήσει σε PC και PS4.

[UPDATE 3: 30/3/18 - Νέοι χαρακτήρες και λεπτομέρειες] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το God Eater 3 με τους χαρακτήρες και πολλές λεπτομέρειες.

Μαθαίνουμε αρχικά πως στο νέο JRPG θα υπάρχει η περιοχή Ashlands που είναι το σπίτι πολλών Aragami όπως οι Anubis και Ra. Επίσης παρουσιάστηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους God Eaters που θα συναντήσετε στο παιχνίδι.

Οι νέοι αυτοί χαρακτήρες βρίσκονται πλέον κοντινότερα στους Aragami πράγμα που σημαίνει πως είναι δυνατότεροι και πιο δολοφονικοί στην μάχη. Ένας από αυτούς είναι ο Hugo Pennywort, ο οποίος έχει μεγαλώσει με τον ανώνυμο πρωταγωνιστή μας σαν αδέρφια. Το God Eater 3 θα περιλαμβάνει νέα God Arcs.

[UPDATE 4: 17/11/18 - Opening movie trailer] Η Bandai Namco δημοσίευσε τρέιλερ με το opening movie του God Eater 3.

Πάρτε μια πρώτη γεύση του πως θα ξεκινάει η παρουσίαση της ιστορίας:

[UPDATE 5: 10/12/18 - Story trailer] Με αφορμή την μεθαυριανή κυκλοφορία του God Eater 3 στην Ιαπωνία, η Badnai Namco δημοσίευσε ένα νέο story trailer με cutscenes από το παιχνίδι που εξηγούν την μάχη της ανθρωπότητας ενάντια στις απειλές που την περιβάλλουν σε αυτό το μέρος της σειράς. Επιπλέον, το βίντεο παρουσιάζει την Phym, ένα μυστηριώδες κορίτσι με κέρατα που φαίνεται να είναι διασταύρωση ανθρώπου με Aragami, πιθανότατα αποτέλεσμα κάποιου πειράματος.

Δείτε το αγγλικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 6: 9/2/19 - Παρουσιάστηκε το launch trailer] Παρουσιάστηκε το launch trailer του God Eater 3.

Με αφορμή την κυκλοφορία του God Eater 3, η Bandai Namco δημοσίευσε το καθιερωμένο τρέιλερ κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Στο ολιγόλεπτο αυτό βίντεο βλέπουμε τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού να βρίσκονται σε κατεστραμμένα τοπία, να ρίχνονται στην μάχη ενάντια σε διαφόρων ειδών εχθρούς και να αντιστέκονται στο επερχόμενο apocalypse με κάθε δυνατό τρόπο. Σε ένα σκηνικό που θυμίζει μέχρι στιγμής τα όσα έχουμε δει από το Devil May Cry 5, το God Eater 3 φέρει το ιαπωνικό στυλ των JRPG και δείχνει αρκετά πρωτότυπο.

 

Διαβάστε το review του God Eater 2 που είχε κυκλοφορήσει για PC και τις κονσόλες της Sony.

Επισκεφθείτε την Facebook Page του God Eater για περισσότερα. Συζητήστε για το νέο God Eater σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KConstantine (Level 12) 02/04/2017 13:40
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Από ότι είχαμε δει στο review του God eater 2, υπήρχε "αρκετή επανάληψη, με πανομοιότυπες αποστολές στα ίδια μέρη". Το studio φαίνεται να κάνει καλή και προσεγμένη δουλειά, άρα αν βελτιωθούν και σε αυτό το θέμα, δεν θα του λείπει τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.
#2 ashbringer (Level 25) 10/10/2017 12:00
Πολύ ωραίο τρέιλερ.Το πρώτο μέρος ήταν δυνατό.Για να δούμε και το δεύτερο.
#3 akiszax (Level 21) 10/02/2019 10:52
Η beta εκδοσή κυκλοφορεί στο ps store. Ωραίο geme