Ειδήσεις RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen: Κυκλοφορία σε PS4 και Xbox One

Dragon’s Dogma: Dark Arisen: Κυκλοφορία σε PS4 και Xbox One

Monday, 02 Oct 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/da/b3/dragons-dogma-dark-arisen-ps4-xboxone-34-1495539192.jpg
 

Dragon’s Dogma: Dark Arisen: Κυκλοφορία σε PS4 και Xbox One

Screenshots και Hotkey feature. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 23/5/17] Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Action RPG της Dragon’s Dogma: Dark Arisen θα κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες όγδοης γενιάς.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού του παιχνιδιού στο Twitter, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές που θα φέρει η νέα αυτή έκδοση για τα PS4 και Xbox One. Αναμένεται πάντως να δούμε βελτίωση στον τεχνικό τομέα, όπως ίσχυε αντίστοιχα για την έκδοση των PC.

Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One τον φθινόπωρο. Διατίθεται ήδη για PC, PS3 και Xbox 360.

[Update: 10/8/17] Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen θα έρθει στην Ευρώπη στις 3 Οκτώβρη. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά τις βελτιωμένες εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Δείτε το τρέιλερ:

[Update 2: 2/10/17 - Screenshots] Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα νέα screenshots για το επερχόμενο Dragon’s Dogma: Dark Arisen Remastered. Έχουν παρθεί από PS4 και μας δείχνουν τα βασικά όπλα από τα vocations του game (στην gallery ακριβώς κάτω από το άρθρο). Ακόμη αποκαλύφθηκε πως η δυνατότητα να κάνετε Hotkey κάποιο χρήσιμο αντικείμενο που προστέθηκε στην έκδοση για PC θα κάνει την εμφάνισή του και εδώ.

Διαβάστε το review του Dragon’s Dogma: Dark Arisen για PS3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Dovahkiin (Level 22) 23/05/2017 15:08
Ευχάριστα νέα αυτά για τους κατόχους PS4 και Xbox One. Δεν το έχω παίξει ακόμα το παιχνίδι αλλά το έχω στα υπόψη μου, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
#2 ashbringer (Level 25) 24/05/2017 11:02
To έχω παίξει ήδη σε ps3 και είναι υπέροχο.Επιτέλο υς και σε ps4,xbox one.
Notification