Ειδήσεις RPG The Lost Child

The Lost Child

Friday, 08 Sep 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b2/d4/8d/the-lost-child-dungeon-trailer-91-1500638521.jpg
 

The Lost Child

Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας για την Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/5/17] Ο director και character designer του El Shaddai: Ascension of the Metatron αποκάλυψε το νέο του game.

Όπως αναφέρει ο Takeyasu Sawaki, πρόκειται για το The Lost Child, ένα turn-based RPG που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του El Shaddai. Ο χαρακτήρας Lucifel θα επιστρέψει, αν και δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να δοθούν μέσα στην εβδομάδα. Έως τότε, δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω:

 

[UPDATE: 21/7/17 - Gameplay σε dungeon και σύστημα μάχης] Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα gameplay τρέιλερ για το The Lost Child, το νεότερο πόνημα της εταιρείας ανάπτυξης πίσω από το El Shaddai: Ascension of the Metatron. Σε αυτό, μπορείτε να απολαύσετε το σύστημα μάχης, να γνωρίσετε μερικούς από τους χαρακτήρες και να πάρετε μια γεύση από το combat system.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 2: 14/8/17 - Νέο τρέιλερ με σκηνές από το gameplay] Η εκδότρια εταιρεία Kadokawa Games κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το The Lost Child, του οποίου σκηνοθέτης είναι ο Takeyasu Sawaki, ο άνθρωπος πίσω από το El Shaddai: Ascension of the Metatron και σχεδιαστή του Okami.

Στο βίντεο θα δείτε σκηνές από το gameplay, από cutscenes και από διαλόγους όπου γίνεται πιο ξεκάθαρη η πάλη μεταξύ των τριών factions που θέλουν να ελέγξουν τον κόσμο, τους Angels, Demons και Fallen Angels. Επίσης θα δείτε και την επιστροφή του Enoch, του ήρωα στο El Shaddai ο οποίος θα επηρεάσει σημαντικά τα γεγονότα του σεναρίου.

Δείτε το βίντεο:

Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την ώρα, είναι πιθανό με εκδότρια εταιρεία την Kadokawa Games το The Lost Child να μην κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας. Όλα είναι πιθανά όμως και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

[UPDATE 3: 8/9/17 - Περίοδος κυκλοφορίας για Ευρώπη] Η NIS America ανακοίνωσε μέσω σχετικού δελτίου Τύπου ότι το The Lost Child θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη μέσα στο 2018. Δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσής του. Ταυτόχρονα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.Το The Lost Child κυκλοφορεί από τις 24 Αυγούστου στην Ιαπωνία για PS4 και PS Vita. Θα διατεθεί στην Ευρώπη μέσα στο 2018.

Διαβάστε το review του El Shaddai: Ascension of the Metatron και συζητήστε για το The Lost Child στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/07/2017 09:28
Θυμίζει κάτι απο παλιά κλασικά rpg.
Notification