Anthem gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
9
Anthem gameplay videos

Anthem gameplay videos

Τα πρώτα 20 λεπτά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/17] Το Anthem (μέχρι πρότινος γνωστό ως Project Dylan) είναι το νέο Third-Person Shooter/RPG της EA BioWare, το gameplay video του οποίου μας άφησε με ανοικτό το στόμα.

Σύμφωνα με το σενάριο, στόχος σας θα είναι ως ανθρωπότητα να επιβιώσετε απέναντι σε εξωγήινες ορδές, άλλες ίσα με το μέγεθός σας και άλλες τεραστίων διαστάσεων, ακόμη μεγαλύτερων και από τα ρομπότ-δεινοσαύρους του Horizon: Zero Dawn. Θα μπορείτε να πετάτε με την χρήση jetpack στο open world περιβάλλον του παιχνιδιού, το οποίο παρουσιάζει η EA ως ένα open world Multiplayer/Co-op, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δούμε gameplay τύπου Destiny 2.

Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι μεγάλος και θα υπάρχει ένα hub, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε τον εξωσκελετό σας (με την ονομασία Javelin) και τι εξοπλισμό θα τοποθετήσετε σε αυτόν. Στο hub θα αναλαμβάνετε επίσης διάφορα quests. Το Anthem θα υπόσχεται επίσης μεγάλη ποικιλία εχθρών.

Το gameplay είναι αυτό ενός Action RPG/Shooter κι εδώ η BioWare εκμεταλλεύεται την εμπειρία της από το Mass Effect, μόνο που το σύστημα μάχης είναι περισσότερο real-time και δείχνει να βασίζεται περισσότερο στο skill στόχευσης παρά στην τακτική. Οι αλλαγές καιρού είναι δυναμικές. Ακόμη, στο Anthem η ανθρωπότητα θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους εχθρούς, καθώς θα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στην εύρεση resources, πίσω από τα ασφαλή και γιγάντια τείχη που έχει χτίσει. Όσο για τα όπλα, θα μπορείτε να ελέγξετε τα κλασικά rifles, shotguns, snipers ή πιο βαρύ οπλισμό, όπως rocket launchers, ενώ θα προσθέτετε επιπλέον εξοπλισμό στον εξωσκελετό σας, πιθανότατα από crafting το οποίο θα πραγματοποιείτε στην πορεία. Όσο ασχολείστε, τόσο θα συλλέγετε loot για να αξιοποιήσετε.

[UPDATE: 9/6/18 - Gameplay video με Co-op] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της EA στην E3 2018, παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video του Anthem. Το παιχνίδι δεν θα έχει loot boxes, όπως ανακοίνωσε η EA.

Κατά την διάρκεια της EA παρουσιάστηκε ένα gameplay video του Anthem, στο οποίο είδαμε την συνεργασία μέσω Co-op. Το παιχνίδι δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Mass Effect, ωστόσο το διαφοροποιεί η συνεργασία των παικτών, η εκτενής χρήση των jetpacks και των καταδύσεων και τα ακόμη πιο σύγχρονα γραφικά.

Επίσης μέσα στη μάχη δεν υπάρχει τόσο το tactical στοιχείο, κάτι για το οποίο ξεχώριζε το Mass Effect, όσο το Action/Real-time στοιχείο. Καλείστε να ολοκληρώσετε αποστολές εξοντώνοντας εξωγήινους, τόσο μονάδες, όσο και turrets, ενώ οι σφαίρες πέφτουν βροχή. Κατά την συνεργασία των παικτών, οι classes του καθενός αλληλοσυμπληρώνονται, αφού κάθε class είναι πιο αποτελεσματική με διαφορετικά skills και όπλα. Το gameplay video κλείνει με boss fight. Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 2: 16/6/18 - Σύντομα βίντεο σε 4Κ ανάλυση] Κυκλοφόρησε gameplay video του Anthem σε 4K ανάλυση.

Ένα από τα games που σίγουρα ξεχώρισε με την παρουσία του και στην φετινή E3 είναι το Anthem της BioWare. Το sci-fi Shooter που αναμένεται να εκδοθεί από την EA τον ερχόμενο Φλεβάρη απέκτησε ένα σύντομο 4K gameplay video σε 4Κ ανάλυση. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι το λιγότερο εντυπωσιακά, ενώ τα διάφορα εφέ που προκαλούνται στο πεδίο της μάχης κάνουν το Anthem να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο.

[UPDATE 3: 5/7/18 - 20λεπτο gameplay video από την E3 2018] Η BioWare δημοσίευσε ένα πλήρες gameplay video του Anthem ακριβώς όπως το είδαμε στην E3.

Απολαύστε ένα βίντεο 20 λεπτών και γνωρίστε το παιχνίδι.

[UPDATE 4: 30/10/18 - Νέο μισάωρο gameplay video] Η BioWare παρουσίασε ένα νέο μέρος του gameplay του Anthem μέσω livestream. Δείτε το παρακάτω, αν και σας προειδοποιούμε ότι τα frames του βίντεο δεν είναι ότι καλύτερο.

[UPDATE 5: 3/11/18 - Νέο βίντεο με τους Javelins] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video του Anthem με τα abilities κάθε Javelin.

Η κυκλοφορία του Anthem πλησιάζει όλο και περισσότερο έχοντας πλέον λιγότερο από τέσσερις μήνες από την καθορισμένη ημερομηνία. Έτσι οι EA και BioWare φροντίζουν να δημοσιεύον όλο και περισσότερα gameplay videos για να τονώσουν το hype, με το τελευταίο να παρουσιάζει τις ικανότητες κάθε Javelin που θα συναντήσετε στο παιχνίδι. Κάθε Javelin διαθέτει το δικό του playstyle, τις δικές του δυνάμεις και ultimates, ενώ οι κατηγορίες είναι οι Interceptor, Colossus, Ranger και Storm. Οι πρώτοι δύο εστιάζουν στο explosive damage και στις γρήγορες επιθέσεις αντίστοιχα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν πιο supportive ρόλο.

[UPDATE 6: 17/1/19 - Developer diary gameplay video - part 1] Η BioWare ξεκίνησε μια νέα σειρά με τίτλο "This is Anthem" που αποτελούν developer diaries υπό την μορφή gameplay videos, ώστε να γνωρίσετε τι θα περιλαμβάνει το Anthem.

Δείτε το πρώτο βίντεο από την συγκεκριμένη σειρά όπου γίνεται μια εκτενής παρουσίαση σε story, progression και customization.

[UPDATE 7: 24/1/19 - 10λεπτο βίντεο με μάχες και περιπλάνηση στον χάρτη] Παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video από την Alpha του Anthem.

Ο Arekkz Gaming που έχει την τιμή να έρχεται σε επαφή με πολλά games πριν κυκλοφορήσουν παρουσίασε ένα 10λεπτο gameplay video του επερχόμενου Anthem. Σε αυτό βλέπουμε τα λεγόμενα “freeplay” στοιχεία, αφού όταν δεν έχετε αναλάβει κάποιο mission μπορείτε ελεύθερα να εξερευνήσετε τον κόσμο του παιχνιδιού. Όσοι το κάνουν αυτό ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με τα εκάστοτε live events που τρέχουν εκείνη την περίοδο αλλά και αρκετές dynamic μάχες. Από το βίντεο δεν λείπει η αντιμετώπιση ισχυρών εχθρών με τα καινοτόμου τεχνολογίας όπλα.

[UPDATE 8: 07/02/19 - Μια γεύση από το end game] To Anthem έρχεται σύντομα και παρόλο που έχουμε δει αρκετά βίντεο για αυτό όσον αφορά τον κόσμο, τις μάχες και την εξερεύνηση, λείπουν τα βίντεο που μας δείχνουν το endgame. Παρακολουθήστε παρακάτω το customisation των Javelins, τα contracts και τα Strongholds. 

[UPATE 9: 16/2/19 - Τα πρώτα 20 λεπτά] Κυκλοφόρησε gameplay video που δείχνει τα πρώτα 20 λεπτά από το gameplay του Anthem.

Όλοι οι συνδρομητές του EA/Origin Access έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον τίτλο της BioWare. Έτσι, στο παρακάτω gameplay video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει όταν με το καλό εισαχθείτε και εσείς στον προηγμένης τεχνολογίας κόσμο του. Ειδάλλως, κάντε υπομονή μία εβδομάδα ακόμα.

 

Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το preview του Anthem από τον Γιώργο Τζίτζιφα και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 12/06/2017 02:56
Με ξενερώνει που άφησαν το Andromeda στη μοίρα του για να μας παρουσιάσουν αυτό ως "νέο IP" ενώ είναι σχεδόν copy paste μηχανισμοί.
#2 geololj (Level 28) 12/06/2017 03:54
Αν πω ότι δεν με ενδιέφερε καθόλου το Andromeda και ότι βρήκα εκπληκτικό το Anthem, θα με δείρετε; :lol:

Μάλλον πάμε για ενός τύπου Destiny game με διαφορετικό setting. Μου άρεσε αρκετά.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 12/06/2017 04:25
Παιχνιδάρα δείχνει το Anthem. Δεν έχω πλήρη εικόνα από το Andromeda, ωστόσο αυτό που αναφέρει ο Zaratoth είναι ίσως η προσπάθεια της Bioware να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις του τελευταίου Mass Effect στήνοντας ένα καινούριο game, τουλάχιστον κατ' όνομα. Πολύ ενδιαφέρον, όπως και να 'χει.
#4 Kalliniki (Level 18) 12/06/2017 10:31
Μου άρεσε πολύ το τεράστιο open-world στοιχείο που θα έχει μιας και μπορείς να πας όπου θέλεις (όπως δείχνει στο τρέιλερ) και οι επικίνδυνες εξερευνήσεις που κάνεις μιας και καραδοκούν διάφορα πλάσματα και μη για να σε σκοτώσουν!
#5 the_prophet1987 (Level 22) 12/06/2017 11:34
Πολύ δυνατό,μου αρέσει που ο κόσμος του είναι αφιλόξενος και όλοι προσπαθούν να σε σκοτώσουν,ακόμα και οι καιρικές συνθήκες.Περιμέ νουμε με μεγάλο εδνιαφέρον.
#6 Divine Raiden (Level 26) 12/06/2017 12:03
Μου άρεσε πάρα πολύ και φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις κάποιες ομοιότητες με το Andromeda...Ελπ ίζω να μην είναι κάποια βελτιωμένη αντιγραφή...
#7 geololj (Level 28) 14/06/2017 02:55
Είδα το gameplay βίντεο πάνω από 10 φορές και κάθε φορά μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Ίσως ότι πιο εντυπωσιακό είδαμε στην E3.
#8 akiszax (Level 21) 18/01/2019 14:53
Περιμένω στις 22 να δω το Demo με αγωνία μπορώ να πω!!
#9 akiszax (Level 21) 18/01/2019 15:07
Άντε κατι μέρες έμειναν, υπομονή !!
#10 dimas.fk19 (Level 12) 24/01/2019 15:10
Το Anthem το λάτρεψα!
Αλλά πρέπει να έχεις ένα τούμπανο υπολογιστή και να το σηκώσει.
#11 NoBodyGr (Level 1) 24/01/2019 22:55
Quoting geololj:
Αν πω ότι δεν με ενδιέφερε καθόλου το Andromeda και ότι βρήκα εκπληκτικό το Anthem, θα με δείρετε; :lol:

Μάλλον πάμε για ενός τύπου Destiny game με διαφορετικό setting. Μου άρεσε αρκετά.

Κακός, το Andromeda για μένα είναι παιχνιδάρα, απλά δεν είναι mass effect.
Το Anthem δείχνει να είναι άλλο game, κάτι σαν destiny 2 με προοπτική 3ου προσώπου και division με γραφικά που ρίχνουν σαγόνια όμως !!!
Notification