Ειδήσεις RPG Nights of Azure 2 gameplay videos

Nights of Azure 2 gameplay videos

Thursday, 10 Aug 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/3d/ce/nights-of-azure-2-gameplay-2-53-1502366942.jpg
 

Nights of Azure 2 gameplay videos

Απολαύστε τα πρώτα 30 λεπτά από την έκδοση του PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/7/17] Η Koei Tecmo και η Gust κυκλοφόρησαν δύο νέα βίντεο για το επερχόμενο Action JRPG τους Nights of Azure 2.

Στο πρώτο βίντεο θα παρακολουθήσετε τους διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων μέσα από διάφορα cutscenes. Στο cinematic trailer θα δείτε τις σχέσεις της πρωταγωνίστριας Arshe και των άλλων κοριτσιών του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο βίντεο θα απολαύσετε το gameplay. Δείτε το σύστημα μάχης, το level up της Arshe, τα minions και το σύστημα προόδου. Το βίντεο μας δείχνει επίσης μια μάχη με γιγάντιο δαίμονα και την συνεργασία μεταξύ της Arshe και των συμμάχων της.

[UPDATE: 10/8/17 - Τα 30 πρώτα λεπτά] Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα απολαυστικό gameplay βίντεο από την PS4 έκδοση του Action JRPG της Koei Tecmo, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε τα 30 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Δείτε το παρακάτω:

 

Το Nights of Azure 2 θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 31 Αυγούστου για PS4, PS Vita και Switch. Μελλοντικά ελπίζουμε να το δούμε και στην Ευρώπη.

Δείτε τις αρχικές πληροφορίες του Nights of Azure 2Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification