Ειδήσεις RPG Sequel για το NieR: Automata

Sequel για το NieR: Automata

Thursday, 09 Nov 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (3 σχόλια)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/73/50/59/nier-automata-sequel-1-33-1510240470.jpg
 

Sequel για το NieR: Automata

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες σύμφωνα με τον producer Yosuke Saito. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/17] Οι developers του Nier: Automata δηλώνουν πως θα ήθελαν να δημιουργήσουν ένα sequel για το επιτυχημένο Action RPG.

Το NieR: Automata υπήρξε αναμφίβολα μια ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο του gaming, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων παγκοσμίως. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο να υπάρχει ζήτηση και συζήτηση για ένα sequel.

Σε συνέντευξή τους, οι developers του NieR: Automata δήλωσαν πως ήταν πολύ ικανοποιημένοι με αυτό, και πως είναι ενθουσιώδεις στο σενάριο ενός sequel. Βέβαια, επισήμαναν ακόμη πως όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν μαζί με την Platimun Games το NieR: Automata, ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι καινούριο και όχι απαραίτητα ένα sequel για το πρώτο NieR. Δεν αποκλείεται λοιπόν ένας καινούριος τίτλος από τους developers του NieR: Automata, ο οποίος θα είναι εμπνευσμένος από αυτό, αλλά δεν θα αποτελεί game της σειράς.

Ο director των δυο NieR games, Yoko Taro, μίλησε ακόμη και για την πιθανότητα ενός remake του πρώτου τίτλου της σειράς, κάτι που όπως δήλωσε εξαρτάται πλήρως από την Square Enix. O ίδιος βέβαια δεν είναι σίγουρος για το πόσο μεγάλη ζήτηση θα είχε.

[UPDATE: 9/11/17 - Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του sequel] Το sequel του NieR: Automata βρίσκεται προ των πυλών, εάν λάβουμε υπόψιν μας τα λεγόμενα του producer του πρώτου παιχνιδιού Yosuke Saito.

Σε συνέντευξή του στο ιαπωνικό περιοδικό Dengeki PlayStation, ο Saito ανέφερε ότι Platinum Games έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επιλογή και δημιουργία του setting του sequel. Σε ερώτηση για το εάν ο director του NieR: Automata Yoko Taro θα επιστρέψει, o Saito απάντησε: “Πιστεύω ότι θα αναλάβει το sequel”. Στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Yoko θα έκανε τα πάντα για τα λεφτά, ξεσπώντας σε γέλια.

Διαβάστε το review μας για το NieR: Automata και συζητήστε περισσότερα  σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 21/07/2017 16:47
Ακόμα δεν έχουν φτιάξει τα θέματα του port στο PC και λένε για Sequel;Αχ ρε Square Enix...και σε εκτιμούσα.
#2 ashbringer (Level 25) 22/07/2017 09:27
To πάνε με βάση τις πωλήσεις και την επιτυχία που έχει αλλά σίγουρα πρέπει να διορθώσουν πρώτα τα όποια προβλήματα του 1ου μέρους.
#3 Divine Raiden (Level 26) 09/11/2017 17:50
Πολύ ενδιαφέρον νέο!Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες :D
Notification