Ειδήσεις RPG Ni No Kuni 2: Prince’s και King’s Collector’s Editions

Ni No Kuni 2: Prince’s και King’s Collector’s Editions

Tuesday, 08 Aug 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b2/bc/35/ni-no-kuni-collectors-editions-europe-29-1502205408.jpg
 

Ni No Kuni 2: Prince’s και King’s Collector’s Editions

Με περιστρεφόμενο μουσικό κουτί, artbook και κόστος 140 ευρώ στην Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/8/17] Η Bandai Namco ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσουν δύο Collector’s Editions για το Ni No Kuni 2 για την έκδοση του PS4 στην Αμερική.

Ταυτόχρονα, θα διατεθεί η Day One Edition, η οποία πέρα από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και το Special Sword Set DLC. Η Premium Edition θα πωλείται προς 80 ευρώ και θα περιλαμβάνει τα περιεχόμενα της Day One Edition, το παιχνίδι σε Steelbook θήκη, ένα 3D Papercraft Kit, το Dragon’s Tooth DLC sword και ένα CD με μουσικά κομμάτια του Ni No Kuni 2.

Η περιορισμένων τεμαχίων (25.000) Collector’s Edition θα κοστίζει 200 ευρώ και θα περιέχει όλα τα παραπάνω σε μια μεγάλη συλλεκτική θήκη, μια υφασμάτινη φιγούρα του Lofty, ένα making-of Bluray, ένα βιβλίο με concept art, το 3D Papercraft Kit σε ειδική θήκη, ένα πανέμορφο περιστρεφόμενο μηχανικό Chibi διόραμα και το season pass του παιχνιδιού. Το τελευταίο θα κοστίζει 20 ευρώ, αν το προμηθευτείτε ξεχωριστά και θα περιέχει δύο μεγάλα DLC και ένα Supply Kit με αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν in-game. Για το PS4 θα διατεθεί και μια Digital Deluxe έκδοση που θα περιλαμβάνει το season pass, το Cat King’s Claw sword, ένα dynamic theme και περισσότερα DLC swords ως pre-order bonuses.

[UPDATE: 8/8/17 - Αποκαλύφθηκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις για την Ευρώπη] Η Bandai Namco αποκάλυψε και τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των Collector’s Editions.

Πέρα από την Standard edition που θα κοστίζει 60 ευρώ και 70 ευρώ για τα PC και PS4 αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν δύο Collector’s Editions για το Ni No Kuni 2 με τις ονομασίες King’s Edition και Prince’s Edition. Η Prince’s Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε Steelbook θήκη, ένα making-of Bluray και το season pass και θα κοστίζει 80 ευρώ στα PC και 90 ευρώ για το PS4.

Η King’s Edition από την άλλη, θα περιέχει όλα τα παραπάνω σε μια μεγάλη συλλεκτική θήκη, έναν δίσκο βινυλίου με το soundtrack του παιχνιδιού, ένα βιβλίο 148 σελίδων με concept art και ένα ιδιαίτερα όμορφο περιστρεφόμενο μουσικό κουτί ύψους 20 εκατοστών με θόλο που θα περιέχει φιγούρες από ήρωες του Ni No Kuni 2 και θα παίζει το theme του παιχνιδιού. Η έκδοση για PC δεν θα περιλαμβάνει το making-of Bluray, με την τιμή της να φτάνει τα 140 ευρώ. Η έκδοση για το PS4 θα κοστίζει 150 ευρώ. Όπως ισχύει και για την Αμερική, οι ευρωπαϊκές εκδόσεις θα περιλαμβάνουν επιπλέον DLC για όσους προβούν σε προπαραγγελία.

Οι Collector’s Editions αναμένονται να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το Ni No Kuni 2, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διατεθεί για PC και PS4 στις 19 Ιανουαρίου 2018. Η τιμή της Prince’s Edition θα βρίσκεται στα 90 και 80 ευρώ για τα PC και το PS4 αντίστοιχα, ενώ η King’s Edition θα κοστίζει 140 και 150 ευρώ για τις δύο παραπάνω εκδόσεις.
Διαβάστε το review του Ni No Kuni και δείτε τα gameplay videos του Ni No Kuni 2. Συζητήστε για τις συλλεκτικές εκδόσεις του τελευταίου στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification