Ειδήσεις RPG The Well: VR game απ' τους δημιουργούς του Left 4 Dead

The Well: VR game απ' τους δημιουργούς του Left 4 Dead

Wednesday, 04 Oct 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/42/0b/the-well-4-100-1507143464.jpg
 

The Well: VR game απ' τους δημιουργούς του Left 4 Dead

Ένας φανταστικός κόσμος, τέσσερα classes, όλα σε VR.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios, δημιουργός των Left 4 Dead και Evolve, ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι της.

Θα ονομάζεται The Well και είναι ένα Turn-based Fantasy RPG για το Samsung Gear VR headset. Έχει art style που θυμίζει βιβλίο ιστοριών και μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που θυμίζει όνειρα. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η Turtle Rock προφανώς λαμβάνει κάποια χρηματοδότηση από την Samsung για το εν λόγω παιχνίδι, μιας και έχει αφήσει τα Shooters και ασχολείται εδώ και καιρό με τα VR games. Έχει αναπτύξει τα Face Your Fears, Blade Runner 2049: Replicant Pursuit και Otherworlds, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με το σενάριο θα βρίσκεται σε έναν μυστηριώδη κόσμο, τον Tholl, που περιέχει μαγεία και φανταστικά πλάσματα. Θα δημιουργείτε τον χαρακτήρα σας επιλέγοντας ανάμεσα στις classes των Warrior, Mage, Rogue και Druid. Κάθε class έχει τα δικά της spells και abilities. Θα δημιουργείτε party με άλλους χαρακτήρες και θα μπορείτε να κάνετε level up και να αποκτήσετε νέα abilities. Η τιμή του The Well ανέρχεται στα 10 ευρώ και θα κυκλοφορήσει την πρώτη ημέρα του Oculus Connect event, δηλαδή στις 11 Οκτωβρίου.

Συζητήστε για το The Well σε αυτό το forum topic. Δείτε επίσης το review μας για το Oculus Rift.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification