Gamer συμπλήρωσε 1800 ώρες παίζοντας The Witcher 3

Hot
Gamer συμπλήρωσε 1800 ώρες παίζοντας The Witcher 3

Gamer συμπλήρωσε 1800 ώρες παίζοντας The Witcher 3

Ακόμα δεν έχει πάρει όλα τα achievements.

 

Ένας λάτρης του The Witcher 3 ξεπέρασε τις 1800 ώρες στο παιχνίδι.

Η δημοτικότητα και η επιτυχία του The Witcher 3: Wild Hunt είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία. Αυτό, φαίνεται και από την αφοσίωση των gamers και τις ώρες που ξοδεύουν σε αυτό. Αυτή την φορά έχουμε την περίεργη περίπτωση του Bruno Printz-Pahlson, ο οποίος λατρεύει τόσο πολύ το RPG της CD Projekt Red που πρόσφατα ξεπέρασε τις 1800 ώρες παρέα στον Geralt of Rivia.

Μιλώντας στο Reddit, ο ίδιος δήλωσε πόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος είναι για τις ώρες που έχει αφιερώσει στο παιχνίδι, ενώ στοχεύει να τις αυξήσει: “Η ποιότητα της ιστορίας και η ελευθερία του να παίξεις με τον δικό σου τρόπο, το ξεχωρίζει από πολλά games και αυτά είναι τα αγαπημένα μου κομμάτια, οι τρόποι με τους οποίους τα games σου δίνουν ελευθερία, χωρίς να κάνουν την ιστορία να υποφέρει. Προσπαθώ κυρίως να κερδίζω achievements και να βρίσκω αντικείμενα που έχασα στον δρόμο ή σε μέρη που δεν είχα ταξιδέψει. Δοκίμασα και το new game plus αλλά δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο το κανονικό παιχνίδι, διότι εκεί χρειαζόταν να βρίσκεις χρήματα και εξοπλισμό, ενώ στο new game plus ξεκινάς σαν Θεός”.

Ο Printz-Pahlson είναι φοιτητής και σπουδάζει ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Μάλμε της Σουηδίας. Σε όλο του τον ελεύθερο χρόνο βέβαια, επιλέγει να παίξει The Witcher 3. Μέχρι πρότινος μετρούσε 1851 ώρες στο παιχνίδι, ενώ στο ιστορικό του έχει αφιερώσει πολλές ώρες και στα The Witcher 2, Grand Theft Auto V, Fallout 4 και Skyrim, με 200, 500, 600 και 1500 αντίστοιχα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προσπάθησε να τα πάρει όλα με το πρώτο playthrough στο The Witcher 3 δήλωσε: “Δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου. Ήθελα να παίξω φυσικά το παιχνίδι και να το παίξω όπως εγώ ήθελα, όχι να τρέχω τριγύρω και να κάνω σχεδόν τα ίδια πράγματα όλη την ώρα”. Στην συμπλήρωση των 1800 ωρών τον βοήθησαν και τα διάφορα mods που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ. Συγκεκριμένα έχει αξιοποιήσει ένα mod που φέρνει στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς τα armors του The Witcher 2 ή και άλλα που αλλάζουν το user interface και τα HUDs.

Διαβάστε το review του The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification