Ειδήσεις RPG Fallout 76 Power Armor Collector's Edition

Fallout 76 Power Armor Collector's Edition

Monday, 11 Jun 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/cf/b1/fallout-76-power-armor-edition-64-1528688839.jpg
 

Fallout 76 Power Armor Collector's Edition

Φορέστε το κράνος και τρομοκρατήστε τους!

Στην E3 2018 η Bethesda ανακοίνωσε την Fallout 76 Power Armor Collector's Edition.

Η συλλεκτική έκδοση του Fallout 76 θα περιέχει helmet από το T-51 Power Armor, σε μέγεθος κεφαλιού και με λάμπα, Voice modulator (σ.σ. άραγε θα μετατρέπει την φωνή σας;) Θα μπορείτε κανονικά να φορέσετε το κράνος, κάτι που έχει ιδιαίτερο χαβαλέ.

Η συσκευασία περιέχει επίσης μία συλλεκτική τσάντα, το παιχνίδι σε steelbook, 24 συλλεκτικές φιγούρες Fallout που θυμίζουν τα στρατιωτάκια με τα οποία έπαιζαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας και έναν χάρτη που φοσφωρίζει στο σκοτάδι.

Θυμίζουμε ότι το Fallout 76 θα έχει online multiplayer.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Fallout 76 και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification