Ειδήσεις RPG Fallout 76 gameplay videos

Fallout 76 gameplay videos

Tuesday, 09 Oct 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/45/22/7c/fallout-76-new-gameplay-91-1539013570.jpg
 

Fallout 76 gameplay videos

Νέα gameplay videos σε 4K ανάλυση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/18] Η Bethesda παρουσίασε για πρώτη φορά gameplay του Fallout 76 στη συνέντευξη τύπου της στην E3 2018.

Στο παρακάτω βίντεο θα πάρετε μια ιδέα του πως είναι το σύστημα χτισίματος βάσης, ενώ στο δεύτερο μισό του βίντεο θα δείτε μάχες, από τις οποίες ξεχωρίζει κι ένα boss fight με έναν εχθρό που ονομάζεται Scorchbeast και μοιάζει με δράκο. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει επίσης photo mode.

Στο βίντεο διακρίνονται επίσης και οι προθέσεις των άλλων παικτών, οι οποίοι ενδέχεται να μην είναι και τόσο...φιλικοί μαζί σας! Συνεπώς θα υποστηρίζεται και PvP.

[UPDATE: 28/6/18 - Καθαρό HD gameplay video] Η Bethesda ανέβασε το gameplay video της E3 σε υψηλή ανάλυση.

Δείτε το παρακάτω:

 

[UPDATE 2: 28/6/18 -  Gameplay video για το C.A.M.P.] H Bethesda κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Fallout 76 στο οποίο παρουσιάζει το C.A.M.P., το σύστημα με το οποίο θα φτιάχνετε την βάση σας.

Το βίντεο παρουσιάζεται με το χαρακτηριστικό στιλ ανακοίνωσης PSA της Αμερικής των 40s-50s και τον εμβληματικό Vault Boy, ενώ παρουσιάζονται και σκηνές από το gameplay του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα επιδεικνύεται η τοποθέτηση τοίχων, διακοσμητικών στοιχείων και οι τρόποι άμυνας της βάσης σας από τους κινδύνους που θα την απειλούν, καθώς και το co-op mode. Επίσης γίνεται μια σύντομη αναφορά στο photo mode και στην χρήση πυρηνικών όπλων.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 3: 8/10/18 - 30λεπτο gameplay βίντεο] Δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με τα πρώτα 30 λεπτά του Fallout 76. Σε αυτό διακρίνεται η δημιουργία χαρακτήρα (η οποία θυμίζει αρκετά αυτή των Fallout 3 & 4), ενώ αργότερα γίνεται μια περιήγηση στο Vault 76 και μια παρουσίαση των stats και των Perks. Στη συνέχεια γίνεται μια έξοδος από το Vault και μια προβολή του -έγχρωμου πλέον- χάρτη πριν ξεκινήσει η εξερεύνηση της περιβάλλουσας περιοχής. Φυσικά δεν λείπουν τα γνώριμα buff αντικείμενα, η vintage μουσική και τα αυτοσχέδια όπλα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 4: 9/10/18 - Νέα gameplay videos σε 4K ανάλυση] Η Microsoft δημοσίευσε δύο νέα gameplay videos για το Fallout 76 σε 4K ανάλυση.

Τα βίντεο δείχνουν το παιχνίδι να τρέχει σε Xbox One X, κονσόλα που υποστηρίζει native 4K, συνεπώς έχετε μια εικόνα του τεχνικού τομέα. Στα βίντεο μιλάνε ο Larry Hryb (Major Nelson), επικεφαλής του τμήματος προγραμματισμού του Xbox και ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing και PR της Bethesda, οι οποίοι βρίσκονται στην West Virginia και συγκεκριμένα στο Greenbrier, ένα ιστορικό σημείο όπου υπήρχε ένα μυστικό φυλάκιο κι εκεί διεξάγεται και το σενάριο του παιχνιδιού. Ο Hines επεξηγεί ότι σύμφωνα με το σενάριο θα πρέπει να κλέψετε κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων, ενώ αναλύει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το πως θα αλληλεπιδράτε στον κόσμο του παιχνιδιού όσον αφορά τις τοποθεσίες, τα quests, την συνεργασία με άλλους χρήστες κτλ.

Θα παίζετε μέχρι τέσσερις παίκτες μαζί, είτε όλοι σε μια τοποθεσία, είτε κάνοντας ο καθένας solo farming και θα μπορείτε να κάνετε Fast Travel δωρεάν στο camp σας ή εκεί που βρίσκεται κάποιος φίλος σας με τον οποίο έχετε φτιάξει group. Ωστόσο, τα άλλα fast travel θα τα πληρώνετε με caps. Ο χάρτης είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από αυτόν του Fallout 4 και έχει περιοχές κάθε είδους, όπως οικισμούς, βιομηχανικές ζώνες, πάρκα διασκέδασης κτλ. Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα γραφικά έχουν υποστεί μεγάλο downgrade λόγω της multiplayer φύσης του παιχνιδιού.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Fallout 76 και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Δείτε επίσης την εντυπωσιακή συλλεκτική του Fallout 76.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification