Ειδήσεις RPG Cyberpunk 2077: Με πλήρως γυμνούς χαρακτήρες και one night stands

Cyberpunk 2077: Με πλήρως γυμνούς χαρακτήρες και one night stands

Wednesday, 13 Jun 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bb/e6/cf/cyberpunk-2077-06-05-18-1-664x335-34-1529705997.jpg
 

Cyberpunk 2077: Με πλήρως γυμνούς χαρακτήρες και one night stands

Το RPG των γυπαετών αναπτύσσει η CD Projekt RED.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο Cyberpunk 2077 θα δούμε εντελώς γυμνούς χαρακτήρες.

Γνωρίζαμε ήδη ότι τα games της CD Projekt RED απευθύνονται σε ενήλικες. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές μέσω του Cyberpunk 2077, το οποίο θα περιλαμβάνει γυμνούς χαρακτήρες (θα τα δούμε… όλα δηλαδή), καθώς και one night stands. Έτσι, θα μπορείτε να προσκαλέσετε έναν NPC στο σπίτι σας και να επιδοθείτε σε σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ θα έχετε επίσης την δυνατότητα να συνάψετε ρομαντικές σχέσεις.

Στα… λιγότερο σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού, συναντάμε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε male και female χαρακτήρα που θα μπορείτε να κάνετε customize. Μάλιστα, το customization του χαρακτήρα θα έχει αντίκτυπο στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού κάθε NPC θα έχει διαφορετικά… γούστα. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να οδηγήσετε οχήματα για να εξερευνήσετε την πόλη.

Το Cyberpunk αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One κάποια στιγμή από το 2019 έως το 2021.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 που παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2018. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification