Ειδήσεις RPG Torchlight 3

Torchlight 3

Sunday, 19 Apr 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/41/65/cb/torchlight-3-sharpshooter-8-1585152559.jpg
 

Torchlight 3

Θα έχει customizable fortresses. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/10/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Echtra Games ανακοίνωσε το νέο Torchlight, που θα αποτελέσει τον επόμενο τίτλο της διάσημης RPG σειράς.

Μετά το κλείσιμο της Runic Games αρκετοί φοβήθηκαν πως η σειρά Torchlight ίσως και να ερχόταν σε απροσδόκητο τέλος. Παρόλα αυτά διάσημα franchise βρίσκουν πάντοτε τον τρόπο να ξεπηδάνε από τον βούρκο, με το Torchlight να μην αποτελεί εξαίρεση. Θα αναπτυχθεί από την νεοσύστατη Echtra, μια εταιρεία ανάπτυξης που μετρά δύο χρόνια ζωής και αποτελείται από πρώην μέλη της Runic Games, συμπεριλαμβανομένου Max Schaefer έναν από τους δημιουργούς του Diablo. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσής του παρακάτω:

Το Torchlight Frontiers θα διαθέτει έναν τεράστιο κόσμο τον οποίον θα μοιράζονται οι παίκτες και θα μπορούν να συνεργάζονται στην καταπολέμηση των εχθρών. Θα διαθέτετε ακόμη και pets. Μέχρι στιγμής όμως λόγω της απουσίας πλάνων gameplay δεν μπορoύμε να γνωρίζουμε αν θα διαθέτει το κλασσικό ισομετρικό τύπο gameplay των προκατόχων του, κάτι που σχολιάστηκε από αρκετούς fans στο τρέιλερ και απέφερε αρκετά dislikes.

[UPDATE: 24/8/18 - Gameplay reveal trailer] To Torchlight Frontiers απέκτησε το πρώτο του gameplay trailer στα πλαίσια της Gamescom 2018 και ευτυχώς και για τους fans της σειράς θα διαθέτει το κλασσικό gameplay των προκατόχων του:

[UPDATE 2: 18/11/19 - Καθυστέρηση κυκλοφορίας] O Max Schaefer από την Echtra Games βρέθηκε σε θέση να απαντήσει για το πότε θα κυκλοφορήσει το Torchlight Frontiers. Στα πλαίσια του ExileCon, ο Schaefer δήλωσε πως η αρχική δήλωση της εταρείας περί κυκλοφορίας εντός του 2019 ήταν απλά μια πρώιμη ανακοίνωση και ότι το Torchlight Frontiers θα κυκλοφορήσει όταν είναι έτοιμο.

[UPDATE 3: 27/1/20 - Μετονομασία, νέο τρέιλερ και αλλαγή μοντέλου monetization] Το Torchlight Frontiers μετονομάστηκε σε Torchlight 3. 

Επίσης, το μοντέλο monetization θα αλλάξει. Το Torchlight 3 δεν θα έχει in-game shop και γενικά δεν θα υπάρχουν in-game αγορές. Όσες αγορές έγιναν κατά την διάρκεια της alpha έκδοσης θα επιστραφούν. Το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει ως free-to-play με μικροσυναλλαγές. Τελικά όμως θα είναι buy-to-play.

Ακόμη, το Torchlight 3 δεν θα είναι always-online. θα μπορείτε να δημιουργήσετε online ή offline χαρακτήρες. Οι online χαρακτήρες θα συνδέονται με τους servers με στόχο να μειωθεί το cheating. Δείτε το νέο τρέιλερ με τις παραπάνω ανακοινώσεις.

[UPDATE 4: 25/3/20 - Η Sharpshooter class] Η Echtra Games ανακοίνωσε την νέα class που θα δούμε στο Torchlight 3. Ονομάζεται Sharpshooter.

Η class αυτή χρησιμοποιεί ranged επιθέσεις και αν την επιλέξετε θα έχετε στη διάθεσή σας μια ευρεία γκάμα όπλων, από πιστόλια μέχρι rifles ή και τόξα. Η class θα έχει επίσης μία ability που θυμίζει summoner.

Η εν λόγω class είναι η τέταρτη που ανακοινώθηκε. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Dusk Mage, Forged και Railmaster. Η Sharpshooter class είναι διαθέσιμη στην closed alpha έκδοση του παιχνιδιού.

[UPDATE 5: 19/4/20 - Player Fortresses] Η Echtra Games ανακοίνωσε ότι τα Fortresses θα ξεκλειδώνουν νωρίς στο παιχνίδι. Θα μπορείτε από τα πρώτα σας βήματα να αρχίζετε το customization και θα ξεκλειδώνετε νέες επιλογές μέσα από τα rewards που θα παίρνετε στα quests. Όσο προχωράτε, η πρόοδός σας στα contract tiers θα ανεβαίνει.

Ορισμένα από τα κτίρια θα σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Θα μπορείτε δηλαδή να τα τοποθετήσετε μέσα στα fortresses και να επιτρέψετε σε άλλους παίκτες να τα χρησιμοποιήσουν! Αντίστοιχα, θα μπορείτε να επισκεφθείτε τα fortresses άλλων παικτών. Ευτυχώς, τα fortresses που χτίζετε θα μπορείτε να τα αξιοποιήσετε με όλους τους χαρακτήρες σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε νέα fortresses για κάθε χαρακτήρα.

To Torchlight 3 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε για το κλείσιμο της Runic Games και συζητήστε για το νέο Torchlight στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification