Ειδήσεις RPG Fallout 76: Bug της Bethesda διέκοψε τα nukes

Fallout 76: Bug της Bethesda διέκοψε τα nukes

Wednesday, 02 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1c/0b/02/fallout-76-nuke-31-1546444529.jpg
 

Fallout 76: Bug της Bethesda διέκοψε τα nukes

Ούτε να γιορτάσουν δεν μπόρεσαν οι άνθρωποι.

Μέχρι τώρα το Fallout 76 έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Πέρα από την δομή και την αφήγηση του gameplay του που δεν "τραβάει" τόσο τους gamers όσο τα κλασικά single-player Fallout, η Bethesda έχει και τα κλασικά bugs τα οποία δεν μπορεί να αποφύγει σε κάθε λανσάρισμα.

Τρία nukes αρκούσαν για να ρίξουν έναν server και παρά τις προσπάθειες των developers για επιδιόρθωση του θέματος, το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένα ακόμη χειρότερο bug, το οποίο υπάρχει στον κώδικα εκτόξευσης ενός nuke και αποτρέπει την χρήση τους. Ναι, σωστά ακούσατε. Πλέον δεν μπορείτε να ρίξετε nuke στο Fallout 76 και μάλιστα από την 1η Ιανουαρίου! Δηλαδή μπήκε η νέα χρονιά και οι χρήστες του Fallout 76 δεν μπόρεσαν ούτε να το γιορτάσουν. Εκτός κι αν το γιόρτασαν πολλοί ταυτόχρονα και δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.

Από την 1η Ιανουαρίου και έπειτα όσοι ψάξατε για nuke codes δεν θα βρήκατε τίποτα καθώς δεν είχαν γίνει reset. Την είδηση του προβλήματος κοινοποίησε η Bethesda μέσω Twitter, λέγοντας μάλιστα στα σχόλια ότι θα προσπαθήσει να λύσει το θέμα μέσα στην ημέρα.

Δείτε ακόμη τι προβλήματα υπάρχουν με τα frames του Fallout 76 και την προσθήκη voice και text chat.

Τέλος, διαβάστε το review του Fallout 76 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification