Ειδήσεις RPG Fallout 76: Bug που ξέχασε η Bethesda σας βάζει σε κρυφό δωμάτιο με όλα τα αντικείμενα

Fallout 76: Bug που ξέχασε η Bethesda σας βάζει σε κρυφό δωμάτιο με όλα τα αντικείμενα

Friday, 18 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/26/82/27/fallout-76-wooby-1-1547241765.jpg
 

Fallout 76: Bug που ξέχασε η Bethesda σας βάζει σε κρυφό δωμάτιο με όλα τα αντικείμενα

Η Bethesda κάνει προσωρινά bans σε λογαριασμούς με αντικείμενα από το κρυφό δωμάτιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/1/19Ένας χρήστης στο Fallout 76 κατάφερε να ανακαλύψει glitch που του επιτρέπει να μπει σε κρυφό δωμάτιο όπου έχει πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού! Στο δωμάτιο αυτό, πέρα από απεριόριστο εξοπλισμό, θα βρείτε και τον level 1 NPC Wooby, ο οποίος πέφτει κάτω απλά με μερικές γροθιές.

Οι developers της Bethesda είχαν φυλάξει επίσης ένα δωμάτιο στο Fallout 4, το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω εντολής στην κονσόλα. Στο παρακάτω βίντεο βέβαια, το να υπάρχει τέτοιο glitch σε online παιχνίδι δεν είναι ότι καλύτερο. Μήπως ο χρήστης γνωρίζει developer ή είναι ο ίδιος developer και ήθελε να παρουσιάσει το glitch; Πάντως δεν αναφέρει την διαδικασία και τι θα πρέπει να κάνουμε με την αιτιολογία όπως λέει ο ίδιος "να μην γίνει ban το account μας". Ίσως έτσι βέβαια απλά δεν θέλει να δώσει στοιχεία για την ταυτότητά του.

Στο δωμάτιο θα βρείτε όπλα, armor, σχέδια και συνταγές μέσα σε footlockers.

[UPDATE: 18/1/19 – Η Bethesda κάνει προσωρινά bans σε  λογαριασμούς με αντικείμενα από το κρυφό δωμάτιο] Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Bethesda αναφέρει σχετικά με το glitch: ''Κάνουμε έρευνα σε λογαριασμούς παικτών που έχουν αποκτήσει αντικείμενα με πρόσβαση σε περιοχές του παιχνιδιού που δεν φτιάχτηκαν για χρήση από τους παίκτες. Οι περιοχές αυτές είναι προσβάσιμες μόνο σε PC παίκτες και μόνο με την χρήση 3rd party εφαρμογών. Στην προσπάθεια εξασφάλισης της ακεραιότητας των χαρακτήρων και λογαριασμών, οι λογαριασμοί αυτοί απενεργοποιήθηκαν προσωρινά κατόπιν έρευνας. Οι παίκτες των οποίων οι λογαριασμοί επηρεάστηκαν από τα παραπάνω καλούνται να έρθουν σε επαφή με την ομάδα υποστήριξής μας.''

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Bethesda κάνει δημόσια αναφορά στο glitch που δίνει πρόσβαση στο κρυφό δωμάτιο. Την προηγούμενη βδομάδα, παίκτες που μπήκαν στο δωμάτιο και πήραν αντικείμενα έλαβαν ban μέσα σε 24 ώρες αλλά είχαν ακόμα την δυνατότητα να κάνουν transfer τα αντικείμενα αυτά σε άλλους λογαριασμούς οι οποίοι δεν έλαβαν κάποιο ban. Αυτό οδήγησε στην δημοσίευση και χρήση αντικειμένων του παιχνιδιού που δεν είχαν κυκλοφορήσει επίσημα μέχρι στιγμής.

Η πρόσβαση σε μέρη του κρυφού δωματίου είναι ακόμα εφικτή παρόλο που η Bethesda άλλαξε την τοποθεσία του in-game. Οι παίκτες όμως αναφέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν πλέον interactions με κάποια από τα αντικείμενα. Δείτε παρακάτω το νέο video του youtuber Mr. X σχετικά με το κρυφό δωμάτιο καθώς και νέες φωτογραφίες από αντικείμενα που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Δείτε ακόμη το Fallout 76 bug που διέκοψε τα nukes.

Δείτε ακόμη τι προβλήματα υπάρχουν με τα frames του Fallout 76 και την προσθήκη voice και text chat.

Τέλος, διαβάστε το review του Fallout 76 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 11/01/2019 23:27
Αυτό το Fallout ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της Bethesda!!
Notification