Ειδήσεις RPG Wasteland 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Wasteland 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Tuesday, 31 Mar 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/2b/31/wasteland-3-release-date-34-1560367792.jpg
 

Wasteland 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Μετατέθηκε για καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού.  [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/19] Στα πλαίσια της E3 2019, η inXile Entertainment ανακοίνωσε την περίοδο κυκλοφορίας του Wasteland 3.

Το πολυαναμενόμενο Tactical RPG θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη του 2020. Η περίοδος μετατέθηκε από το Α' τρίμηνο του επόμενου έτους, όπως είχε αρχική ανακοινωθεί.

[UPDATE: 15/11/19 - Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας] Μετά την εξαγορά της InExile, η Microsoft επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια του X019 ότι το επερχόμενο RPG της εταιρίας ανάπτυξης, Wasteland 3, θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One.

Την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας έκανε ο διευθυντής της InExile Brian Fargo, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ. Το “1987” τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω, δείχνει τους επιζώντες να παλεύουν με ρομποτικούς εχθρούς στο χιονισμένο Colorado. Ο Fargo αναμένεται να συνταξιοδοτηθεί μετά την κυκλοφορία του Wasteland 3. Επίσης επιβεβαίωσε ότι το Wasteland 3 είναι stand-alone και δεν χρειάζεται να έχετε παίξει ούτε το Wasteland, ούτε το Wasteland 2 για να το καταλάβετε.

[UPDATE: 31/3/20 -Μετατέθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού] Το Wasteland 3 είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Μαίου για PC, PS4 και Xbox One, όμως οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού από ότι φαίνεται θα έχουν επίδραση επάνω του.

 

 

Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 28 Αυγούστου 2020. O ιδρυτής της inXile Entertainment Brian Fargo ανακοίνωσε: “Με τις περισσότερες εταιρείες να εργάζονται από το σπίτι εδώ και μερικές εβδομάδες, αντιμετωπίζουμε μία σειρά από προκλήσεις τις οποίες όλοι προσπαθούμε να διαχειριστούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απήχηση που είδε η beta έκδοση του Wasteland 3 όμως η πραγματικότητα είναι ότι με αυτές τις νέες λογιστικές προκλήσεις, η κυκλοφορία μας θα επηρεαστεί.”

Αναφέρεται επίσης ότι ο επιπλέον χρόνος θα επιτρέψει στην ομάδα ανάπτυξης να αντιδράσει στις πληροφορίες που έλαβε από την beta και να κάνει καλύτερο optimization, όπως επίσης να δουλέψει περισσότερο στο multiplayer Ο Brian Fargo αναφέρει επίσης: “Βάζουμε την καρδιά μας στο συγκεκριμένο game και θέλουμε να έχουμε μια πολύ δυνατή κυκλοφορία για ένα game που το πιστεύουμε πραγματικά.”

Η εταιρεία ανάπτυξης έχει αγοραστεί από την Microsoft από τον Νοέμβριο του 2019 κάτι που όπως αναφέρει η εταιρεία θα βοηθήσει στην κυκλοφορία εκδόσεων σε πολλαπλές πλατφόρμες.

 

Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

 

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Wasteland 3.

Δείτε το gameplay video του Wasteland 3 και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification