Ειδήσεις RPG Ο Keanu Reeves θα είναι στο Cyberpunk 2077

Ο Keanu Reeves θα είναι στο Cyberpunk 2077

Monday, 04 Nov 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7d/8c/60/keanu-reeves-cyberpunk2077-27-1560795113.jpg
 

Ο Keanu Reeves θα είναι στο Cyberpunk 2077

Θα εμφανιστεί για διπλάσιο χρόνο απ' ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/06/19] Ο ρόλος του Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077 είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό cameo.

Ο Keanu Reeves υποδύεται τον Johnny Silverhand στο Cyberpunk 2077. Ο ρόλος του Reeves ως Silverhand στο παιχνίδι είναι καθοριστικός. Θα συνοδεύει τον παίκτη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν θα είναι απλά ένας companion NPC, θα είναι περισσότερο σαν φάντασμα στο κεφάλι του πρωταγωνιστή V.

Δείτε το τρέιλερ της E3 στο οποίο ο Keanu Reeves εμφανίζεται ως NPC:

Λόγω αυτού, ο Keanu Reeves ηχογράφησε μπόλικο διάλογο. Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της CD Project RED Marcin Iwinski, είναι ο χαρακτήρας με τον δεύτερο μεγαλύτερο σε όγκο κείμενο, στην πρώτη θέση φυσικά βρίσκεται ο πρωταγωνιστής. Χρειάστηκε 15 μέρες ώστε ο Reeves και η υπόλοιπη ομάδα να ηχογραφήσουν ολόκληρο σενάριο.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συνέντευξη με τον Marcin Iwinski παρακάτω:

[UPDATE: 17/6/19 - Tραγούδια με την φωνή του Keanu Reeves] O χαρακτήρας που υποδύεται ο Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077, Johny Silverhand, είναι ένας rock star στον κόσμο του παιχνιδιού.

Έτσι, καθώς θα υπάρχει in-game ραδιόφωνο, είναι μεγάλη η πιθανότητα του να μπορείτε να ακούσετε μερικά τραγούδια του, κάτι που γεννά το ερώτημα το αν τα φωνητικά έχουν ηχογραφηθεί από τον ηθοποιό . Όταν ερωτήθηκε για αυτό ο Pawel Sasko, επικεφαλής σχεδιασμού των quests του Cyberpunk 2077, απάντησε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό ακόμα και δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει ούτε να το διαψεύσει. Δήλωσε όμως ότι το τραγούδι που ακούστηκε στην σκηνή της E3 όταν εμφανίστηκε ο Reeves ήταν όντως τραγούδι του Silverhand, το συνέθεσε το συγκρότημα "Refused" και έχει ρτίτλο "Chippin' it". Αναμένουμε να μάθουμε επιπλέον πληροφορίες για το αν οι φωνές των τραγουδιών του Silverhand είναι γραμμένες από τον Keanu Reeves.

[UPDATE 2: 4/11/19] O Johnny Silverhand, ο ήρωας που υποδύεται ο Keanu Reeves, θα εμφανιστεί σχεδόν την διπλάσια ώρα εντός του παιχνιδιού από όσο είχε προγραμματιστεί αρχικά. Ο λόγος είναι ότι ο Keanu ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την εμπειρία και εξέφρασε την επιθυμία του να...δουλέψει περισσότερο! Αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό καθώς η CD Projekt σχεδίαζε αρχικά να εμφανίζει τον Johnny Silverhand ελάχιστα, μόνο όταν τον χρειάζεται ο παίκτης.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και για την Cyberpunk 2077 Collector's Edition και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification