Ειδήσεις RPG Φήμη: Το Final Fantasy 7 remake στο Xbox One

Φήμη: Το Final Fantasy 7 remake στο Xbox One

Thursday, 11 Jul 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/43/c6/final-fantasy-7-remake-88-1562768391.jpg
 

Φήμη: Το Final Fantasy 7 remake στο Xbox One

Η Square Enix διέψευσε τις φήμες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/7/19] Το Final Fantasy 7 Remake, έχει διαφημιστεί μέχρι τώρα ως παιχνίδι καθαρά για το PS4, αλλά τελικά απ’ ότι μάλλον φαίνεται δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

To Xbox Germany δημοσίευσε στο Tweet σήμερα ένα βίντεο του final Fantasy 7 Remake, αποκαλύπτοντας ότι θα κυκλοφορήσει και για την κονσόλα Xbox One στις 3 Μαρτίου 2020. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την ίδια ακριβώς ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού για την έκδοση PS4.

 

To tweet διαγράφηκε γρήγορα, αναγκάζοντας τον επικεφαλής των Social media, Maxi Graff να ζητήσει δημόσια συγνώμη. "Κάναμε ένα εσωτερικό λάθος στην Social team. Κατεβάσαμε αμέσως το βίντεο. Ζητούμε συγνώμη, καθώς το βίντεο αυτό δεν αποτελεί καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά μας'.

 Το PS4 είναι η μόνη κονσόλα που το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί επίσημα, οπότε αντιλαμβάνεστε ποιος είναι ο λόγος που το Tweet αυτό προκάλεσε τόσο μεγάλη σύγχυση.

Παρόλο που δεν έχουν εμφανιστεί logos για οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα μέχρι τώρα, η Square Enix δεν δήλωσε ποτέ επίσημα ότι το Final Fintasy 7 Remake, δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει και για άλλες κονσόλες. Η αλήθεια είναι πως στην E3 2015 το τρέιλερ του παιχνιδιού έφερε το σήμα «Play it First on PS4».

Φαίνεται τώρα ότι ίσως αυτή η αποκλειστικότητα για το PS4 δεν υπάρχει πλέον και πώς δεν είναι απίθανο να το δούμε να φιγουράρει στο Xbox One, το μόνο που μπορούμε λοιπόν να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

[UPDATE: 11/7/19 - Η Square Enix διαψεύδει τις φήμες] Η Maxi Graff, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνιών του Marketing, δήλωσε δημόσια ότι η Square Enix έκανε λάθος στην επικοινωνία της είδησης ότι το Final Fantasy VII θα κυκλοφορήσει και στο Xbox One. 

Η ίδια τόνισε ότι  δεν υπάρχει πρόθεση να γίνει ανακοίνωση.

 

 

Διαβάστε το review του Final Fantasy XII: The Zodiac Age Final Fantasy XII: The Zodiac Age και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification