Ειδήσεις RPG Disco Elysium

Disco Elysium

Tuesday, 16 Jul 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5a/79/65/disco-elysium-RPG-82-1563273765.jpg
 

Disco Elysium

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

Το Disco Elysium είναι ένα φουτουριστικό Open World detective RPG από την ZA/UM, εταιρία ανάπτυξης του No Truce with The Furies, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού μέσω του ιδιαίτερου του artstyle. Στο Disco Elysium μπαίνετε στον ρόλο ενός ντετέκτιβ που έχει πάθει αμνησία και καλείστε να λύσετε διάφορες υποθέσεις στην πόλη του Revachol.

Η σελίδα του Disco Elysium στο Steam Store έχει ως ημερομηνία κυκλοφορίας “Αναμένεται να ανακοινωθεί”, όμως η εταιρία ανάπτυξης ZA/UM δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους.Η αρχική δημοσίευση έγινε στα γαλλικά στο Canard PC στις 1 Μαΐου. Χτες το βράδυ η ZA/UM δημοσίευσε την αγγλική μετάφραση στο Steam news feed. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου αναφέρεται σε λεπτομέρειες που αφορούν το σκοτεινό αυτό RPG, όπως ενδιαφέροντες διάλογοι και skills που γίνονται φωνές μέσα στο κεφάλι σας, υπάρχει μια συνοπτική αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Disco Elysium.

Όπως ένας χρήστης επεσήμανε “tl:dr Αν το Disco Elysium τα πάει καλά μετά την κυκλοφορία του στο τέλος του 2019…” Αν και συνήθως τα indie δεν κυκλοφορούν στην προκαθορισμένη ημερομηνία, το γεγονός ότι η ZA/UM μετέφρασε το ίδιο άρθρο χωρίς τροποποιήσεις δυο μήνες μετά υποδεικνύει ότι μια κυκλοφορία στο τέλος του 2019 είναι πολύ πιθανή.

Το Disco Elysium αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου για PC μέσω Steam and GOG.

Διαβάστε επίσης για το Spirit Hunter: NG.

Μπορείτε να συζητήσετε για το Disco Elysium στο σχετικό forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification