Ειδήσεις RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας

Tuesday, 11 Aug 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cb/4a/98/Vampire-The-Masquerade20E2809320Bloodlines-2-new-gameplay-video-GameWorld-17-1566212895.jpg
 

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας

Νέα καθυστέρηση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/10/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Hardsuit Labs είχε ανακοινώσει παλιότερα ότι το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020. Αυτό ωστόσο αποτελεί παρελθόν. Η νέα ανακοίνωση της Αμερικάνικης εταιρείας αναφέρει ότι οι developers χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν το νέο RPG για λογαριασμό της Paradox. Ο Brian Mitsoda, narative designer του επερχόμενου τίτλου, δήλωσε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε ένα βιαστικό release το οποίο θα έρθει με αρκετά προβλήματα, όπως είχε γίνει με τον πρώτο τίτλο. 

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2  θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη ημερομηνία, εντός του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

[UPDATE: 11/8/20 - Νέα καθυστέρηση] Η εταιρεία ανάπτυξης Hardsuit Labs και η Paradox ανακοίνωσαν ότι το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο. Πλέον αναμένεται εντός του 2021. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι οι developers θέλουν να παραδώσουν ένα παιχνίδι καλύτερης ποιότητας.

Διαβάστε το review του Vampire: The Masquerade - Bloodlines και συζητήστε για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification