Νέο RPG από την Obsidian

Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Νέο RPG από την Obsidian

Νέο RPG από την Obsidian

Με υψηλά production values.

H Obsidian Entertainment ζητάει να ζυμπληρώσει 11 θέσεις εργασίας για χάρη του νέου RPG που ετοιμάζει. Η Obsitian Entertainment μας έχει προσφέρει τα Pillars of Eternity και Fallout: New Vegas. Η ίδια δήλωσε πως έρχεται ένα ΑΑΑ RPG, οπότε θα πρέπει να προσέξουμε τα λόγια της καθώς έχει αποδείξει την αξία της αρκετές φορές. Στην αγγελία της Obsidian αναφέρεται το development σε Unreal Engine 4, επίσης υπάρχουν οι εξής αναφορές:first-person melee combat gameplay, combat with an emphasis on an exceptional first-person melee experience, combat actions utilizing both first and third person animations, day/night cycles και conversations and cut scenes.

Τέλος, στην θέση του network programmer, η Obsidian ζητάει γνώσεις πάνω σε network και multiplayer development μέσω της Unreal Engine 4. Γνωρίζουμε πως το multiplayer κομμάτι, ενώ είναι κάτι που έχει κάνει η Obsidian στο παρελθόν, δεν είναι και το δυνατό της σημείο. Περιμένουμε νέες πληροφορίες.

Διαβάστε το review του Pillars of Eternity και συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification