Ειδήσεις RPG Mod μετατρέπει το Fallout 4 σε anime

Mod μετατρέπει το Fallout 4 σε anime

Friday, 27 Sep 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/39/66/Webpnet-resizeimage2021-99-1569594426.jpg
 

Mod μετατρέπει το Fallout 4 σε anime

Οι χρήστες κάνουν λόγο για το καλύτερο mod που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Κατά καιρούς αρκετοί moders έχουν προτιμήσει το Fallout 4 για να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους, παρέχοντας στους παίκτες χιλιάδες επιλογές για να προσαρμόσουν το game στα γούστα τους. Το πιο πρόσφατο mod το οποίο δέχθηκε το Fallout 4 το μετατρέπει σε anime και φαίνεται να έχει ήδη συναρπάσει τους λάτρεις του είδους. Ο δημιουργός του συγκεκριμένου mod είναι o επαγγελματίας modder hiyokomod της ΝexusMods, ο οποίος εκτός από το artstyle του game προσέθεσε ένα ακόμα race και μία πληθώρα από customisation options τα οποία σας επιτρέπουν να επιλέξετε ακόμα και το χρώμα φρυδιών του χαρακτήρα σας.

Όταν ο hiyokomod ερωτήθηκε σχετικά με το πώς του ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει το συγκεκριμένο mod δήλωσε ότι ερωτεύτηκε τον χαρακτήρα της Kasumi και ήθελε να τον δει απεγνωσμένα στο αγαπημένο του game. Μιας και η Bethesda δεν συμμεριζόταν την άποψη του όταν έφτιαχνε το Fallout 4, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μεταφέρει την ιδανική του "waifu" στο game. Ο hiyokomod δήλωσε ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο στο συγκεκριμένο mod, ενώ παράλληλα έπρεπε να μελετήσει modelling και making character mods προκειμένου να πετύχει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε το review Fallout 4. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification