Ειδήσεις RPG Path of Exile 2

Path of Exile 2

Saturday, 16 Nov 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/76/53/path-of-exile-2-82-1573901037.jpg
 

Path of Exile 2

Ανακοινώθηκε και επίσημα στην ExileCon!

 

Κατά την διάρκεια της ExileCon στη Νέα Ζηλανδία, η εταιρεία ανάπτυξης Grinding Gear Games ανακοίνωσε και επίσημα το Path of Exile 2.

Το sequel θα έχει επτά acts και δεν θα είναι stand-alone. Θα συνδυάζει τα campaigns των Path of Exile 1 και 2. Στην ουσία θα αποτελεί ένα παιχνίδι με δύο campaigns.

Ο ιδρυτής της Grinding Gear Games, Chris Wilson, δήλωσε ότι δεν θα ήθελε το community του να διασπαστεί ανάμεσα στα δύο games και έτσι τα ένωσε, ώστε να υπάρχει τόσο η παλιά, όσο και η νέα ιστορία. Η νέα έκδοση θα έχει όλα τα expansions που βγήκαν τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά και ένα νέο skill system, ascendancy classes (σ.σ. classes που θα αναβαθμίζονται), βελτιώσεις στη μηχανή γραφικών και πολλά ακόμη νέα στοιχεία.

Η πρόοδός σας στο πρώτο Path of Exile θα συνεχίσει και στη νέα έκδοση. Επίσης, στο Path of Exile 2 τα gems δεν θα παραμένουν στο socket τους. Ακόμη, ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία shapeshifting, θα σας επιτρέπει να αλλάξετε μορφή με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Το σενάριο θα διεξάγεται 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Kitava. Θα υπάρχουν 19 Ascendancy Classes, αναβαθμίσεις σε armor και όπλα, ενώ η beta θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020. Τα νέα support gems θα γίνονται socket απευθείας στα gems. Με το νέο σύστημα θα μπορείτε να κάνετε εξαπλό σύνδεσμο όλων των skills. Ο Wilson πρόσθεσε ότι η νέα έκδοση θα καλύψει όλες τις ατέλειες της πρώτης.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι το Path of Exile: Conquerors of Atlas expansion θα αναλύσει μια νέα endgame ιστορία, που θα ολοκληρώσει το κεφάλαιο του πρώτου μέρους. Θα το δούμε στις 13 Δεκεμβρίου.

Το Path of Exile 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox Series X με την ημερομηνία έκδοσης να μην έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

Διαβάστε το review του Path of Exile και συζητήστε για το Path of Exile 2 στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification