Ειδήσεις RPG Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 29 May 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/56/f6/Final-Fantasy-Crystal-Chronicles-Remastered-News-Image-01201-9-1576166459.jpg
 

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η εταιρεία ευχαριστεί για την υποστήριξη.

Αρχική δημοσίευση: 12/12/19] Με έναν μήνα να απομένει, η Square Enix ανακοίνωσε ότι θα καθηστερήσει την κυκλοφορία του remastered Final Fantasy Crystal Chronicles.

Σε μια σειρά από tweets η εταιρεία ευχαρίστησε το κοινό για τα θετικά μηνύματα ενθάρρυνσης για την ανάπτυξη του RPG, ανακοινώνοντας επίσης ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμο που σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Τα tweets συγκεκριμένα γράφουν:

“Από την ανακοίνωση του Final Fanatasy Crystal Chronicles Remastered Edition, δεχθήκαμε πολλά θετικά μηνύματα γεμάτα με κουράγιο και όλη η ομάδα θέλει να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξη σας μέχρι στιγμής.

Σήμερα ανακοινώνουμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2020. Αποφασίσαμε να μεταβάλουμε την ημερομηνία για να δώσουμε χρόνο στην ομάδα ώστε να πραγματοποιήσει μερικές τελευταίες ρυθμίσεις ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία παίζοντας.

Γνωρίζουμε ότι περιμένετε υπομονετικά και ελπίζουμε να συνεχίσετε την υποστήριξη μέχρι την κυκλοφορία, όπως κάνετε μέχρι τώρα. Το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition θα κυκλοφορήσει για PS4, Switch, iOS και Android. Θα μπορείτε να παίξετε online με τους φίλους σας όπως και να μεταφέρετε τα saves σας σε όλες τις πλατφόρμες όταν κυκλοφορήσει.

Ευχαριστούμε και πάλι. Η ομάδα ανάπτυξης του Final Fantasy Crystal Chronicles.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE: 29/5/20 - Ανακοινώθηκε επίσημα μέσω του PlayStation Blog] Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Square Enix ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition, λέγοντας πως η κυκλοφορία θα γίνει μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον web content editor, της εταιρείας, το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου 2020. Τα νέα έρχονται από το PlayStation Blog, όπου και αποκαλύφθηκαν μερικές νέες λειτουργίες, οι οποίες θα συμπεριληφθούνε στο remaster, όπως τα cross-play, βελτιωμένος ήχος, ενισχυμένη γραφιστική απεικόνιση, νέα voiceovers, νέα dungeons και πολλά άλλα, μερικά εκ των οποίων, η Square Enix διατηρεί μυστικά.

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, δημοσιεύθηκε και ένα τρέιλερ το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

To Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition αποκαλύφθηκε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2018, με την Square Enix να δηλώνει ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου. Η εταιρεία, αποφάσισε να δώσει περισσότερο χρόνο στην ομάδα ανάπτυξης. ανακοινώνοντας την καθυστέρηση και δηλώνοντας ότι ο επιπλέον χρόνος θα χρειαστεί: "Για να γίνουν οι τελικές προσαρμογές, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

To Final Fantasy Crystal Chronicles κυκλοφόρησε αρχικά το 2004 στο GameCube. Εκείνη την περίοδο, για να καταφέρει κανείς να παίξει co-cop έπρεπε να συνδέσει δύο GameBoy Advance στο σύστημα μέσω καλωδίου. Με το νέο remaster θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα οι παίκτες σε PlayStation 4, Switch, Android και iOS να παίζουν μεταξύ τους χωρίς παρόμοιες απαιτήσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Final Fantasy VII Remake και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification