Ειδήσεις RPG Το The Elder Scrolls Online θα προσθέσει ως νέα τοποθεσία το Skyrim

Το The Elder Scrolls Online θα προσθέσει ως νέα τοποθεσία το Skyrim

Friday, 17 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/3e/54/greymoor-skyrim-elder-scrolls-online-32-1579282529.jpg
 

Το The Elder Scrolls Online θα προσθέσει ως νέα τοποθεσία το Skyrim

Νέο τρέιλερ παρουσιάζει το πρώτο μέρος του νέου expansion. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/19]To νέο expansion του The Elder Scrolls Online παρουσιάστηκε στα The Game Awards και η ZeniMax Online Studios υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για την προσθήκη της τοποθεσίας του Skyrim στις 16 Ιανουαρίου 2020.

Η ανάπτυξη του Elder Scrolls Online ξεκίνησε επισήμως το 2007. Το Skyrim κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 και ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του, που λέγεται ότι άλλαξε τις προσδοκίες του κοινού για το επερχόμενο ΜΜO. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια διαμόρφωσης του Elder Scrolls Online αναλόγως με το update που προστέθηκε λίγο αργότερα.

Παρουσιάστηκε επίσης ένα νέο τρέιλερ το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

[UPDATE: 17/1/20 - Νέο τρέιλερ παρουσιάζει το πρώτο μέρος του νέου expansion] Το επόμενο Chapter του The Elder Scrolls Online έχει αποκαλυφθεί πλήρως πλέον. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν το Western Skyrim του οποίου την κυριαρχία έχει ένας βρικόλακας.

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ που παρουσιάζει το Greymoor το οποίο θα αποτελεί κομμάτι από μια σειρά από updates που θα κυκλοφορήσουν σε διάστημα ενός έτους με τίτλο The Dark Heart of Skyrim. Το Greymoor θα κυκλοφορήσει σε PC και Mac στις 18 Μάιου και έπειτα σε PS4 και Xbox One στις 2 Ιουνίου.

Διαδραματίζεται 900 χρόνια πριν το The Elder Scrolls 5 και το map μοιάζει διαφορετικό σε κάποιες περιοχές. Χάρις στην κυριαρχία του αρχηγού των βρικολάκων, το τοπίο είναι σκοτεινό και γεμάτο βαμπίρ, μάγισσες και λυκανθρώπους. Τα quests θα έχουν διάρκεια περίπου 30 ορών με την συνηθισμένη συλλογή από side quests να επεκτείνουν κατά πολύ τις ώρες του gameplay. Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα που θα λέγεται antiques όπου οι παίκτες θα βρίσκουν αντικείμενα και θα ξεκλειδώνουν rewads για να ξετυλίξουν την ιστορία του κόσμου.

Μπορείτε ήδη να προ παραγγέλλετε το Greymoor για PC και Xbox One στο επίσημο site.

 

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls Onlinehe Elder Scrolls Online και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification