Ειδήσεις RPG Φήμη: Η EA ετοιμάζει remake για το Star Wars: Knights of the Old Republic

Φήμη: Η EA ετοιμάζει remake για το Star Wars: Knights of the Old Republic

Friday, 24 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cd/80/1a/star-wars-knights20-54-1579888978.jpg
 

Φήμη: Η EA ετοιμάζει remake για το Star Wars: Knights of the Old Republic

Έγινε αναφορά σε πολλαπλά projects.

 

Σε νέα αναφορά της Cinelinx λέγεται ότι η EA δουλεύει πάνω σε νέο Star Wars: Knights of the Old Republic game σαν remake του original τίτλου. Αυτή η πληροφορία έρχεται από δύο πηγές που μίλησαν με την Cinelinx και εξήγησαν ότι το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic project θα είναι περισσότερο σαν sequel παρά σαν κανονικό remake, λόγω της προσέγγισης και των διαφοροποιήσεων. Λέγεται ότι θα περιέχει στοιχεία των δύο πρώτων games. Δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης μέχρι στιγμής.

Στην ίδια αναφορά, γράφει ότι η EA έχει μια σειρά από Star Wars projects στα σκαριά εκτός του φημολογούμενου Star Wars: Knights of the Old Republic remake. Αναφέρθηκαν τίτλοι όπως το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order και άλλα Star Wars projects για το Switch. Κανένα από τα games που αναφερθήκαν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Electronic Arts.

Με την άφιξη της νέας γενιάς από κονσόλες να πλησιάζει θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα Star Wars games.

 

Διαβάστε εδώ το review του Star Wars Jedi: Fallen Order και δείτε 7 facts πριν το αγοράσετε.

Συζητήστε περισσότερο στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 22) 24/01/2020 20:47
Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω. Μου άρεσε το πρώτο που είχα παίξει, αλλά θα ήθελα να δω τι μπορούν να κάνουν με καλύτερη τεχνολογία.
Notification