Ειδήσεις RPG Kingdom Hearts: Dark Road

Kingdom Hearts: Dark Road

Friday, 31 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/28/7a/d9/kingdom-hearts-Xehanort-36-1579947234.jpg
 

Kingdom Hearts: Dark Road

Ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του τίτλου. [UPDATE]

 [Αρχική δημοσίευση: 25/1/20] Η Square Enix ανακοίνωσε το Project Xehanort, ένα νέο Kingdom Hearts που θα έρθει στα κινητά την Άνοιξη.

Στο παιχνίδι θα δούμε τον Xehanort σε νεαρή ηλικία και θα ακολουθήσουμε την άνοδό του στην εξουσία. Επίσης, το Project Xehanort δεν είναι η τελική ονομασία του παιχνιδιού, καθώς η Square Enix μας έχει βάλει γκάλοπ μέσω Twitter για να μαντέψουμε την τελική ονομασία του. Μας έδωσε πάντως πληροφορία ότι θα αποτελείται από δύο λέξεις με συνολικά οκτώ γράμματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 28 Ιανουαρίου και 10 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία gift card.

 

 [UPDATE: 31/1/20 - Ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του τίτλου] Μετά από χιλιάδες “μαντεψιές”, αποκαλύφθηκε το επίσημο όνομα του Kingdom Hearts: Project Xehanort.

Το επερχόμενο game για Android και iOS θα ονομάζεται Kingdom Hearts: Dark Road και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020. Το μόνο που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα εστιάζει στον νεαρό Xehanort και στην ιστορία του πριν γίνει ο κύριος ανταγωνιστής της σειράς. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στα “μέσα του Φεβρουαρίου”, σύμφωνα με δημοσίευση του επίσημου λογαριασμού του Dark Road στο Twitter.

 

 

Επίσης όσοι μάντεψαν σωστά το όνομα του καινούργιου τίτλου θα κερδίσουν δωροκάρτες αξίας 100$ στο Amazon.

 

Το Kingdom Hearts: Dark Road θα κυκλοφορήσει για Android και iOS την Άνοιξη και θα παρουσιαστεί λεπτομερώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε το review του Kingdom Hearts III. Συζητήστε για το Kingdom Hearts: Dark Road στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification