Iron Danger

Iron Danger

Iron Danger

Το νέο tactical RPG της Daedalic Entertainment θα έχει κάποια μοναδικά στοιχεία.

To Iron Danger είναι το νέο tactical RPG, της Daedalic Entertainment και θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 25 Μαρτίου.

Φανταστείτε να βρίσκεστε στο σύμπαν του Diablo όπου θα μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο. Σε όλο το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε, να πολεμήσετε, να ρίξετε μπάλες φωτιάς και να καταναλώσετε health potions. Η διαφορά είναι πως όταν πεθάνετε θα έχετε τη δυνατότητα να γυρίσετε το χρόνο για 5 δευτερόλεπτα και να προσπαθήσετε να αντιστρέψετε ότι έγινε.

Όπως αναφέρει η εταιρία ανάπτυξης του τίτλου, Action Squad Studios: "Θα μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω όσες φορές επιθυμείτε και να δοκιμάσετε διαφορετικές στρατηγικές και συνδυασμό κινήσεων ώσπου να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα".

O χρόνος των πέντε δευτερολέπτων θα φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης όπως παίζετε. Αυτή δεν είναι όμως η μόνη παρέκκλιση από το χαρακτήρα των  RPG games, καθώς στο Iron Danger θα παίζετε με δύο χαρακτήρες οι οποίοι δε θα μπορούν να ανταλλάσονται αντί των συνηθισμένων τεσσάρων ή ενός μεμονωμένου. Επιπλέον η εξέλιξη του χαρακτήρα σας θα είναι ισορροπημένη.

Η εταιρεία ανάπτυξης δυσκολευόταν να εντάξει το τίτλο της σε κάποιο genre για αυτό ανάρτησε μία δημόσια ψηφοφορία ώστε να αποφασίσει ο κόσμος για αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν ο χαρακτηρισμός του ως tactical RPG καθώς συνδυάζει turn-based tactics με στοιχεία real-time, σε αντίθεση με την Action Squad Studios που το χαρακτηρίζει ως ένα adventure, action, RPG, puzzle game

Διαβάστε για το επικείμενο Diablo 4 και συζητήστε το σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification