Ειδήσεις RPG Path of Exile: Delirium

Path of Exile: Delirium

Tuesday, 25 Feb 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/64/79/path-of-exile-delirium-12-1582665145.jpg
 

Path of Exile: Delirium

Το πρώτο expansion του 2020 καταφθάνει.

Το πρώτο expansion του Path of Exile για το 2020 με την ονομασία Delirium θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου για PC και στις 16 Μαρτίου για PS4 και Xbox One.

Το Delirium θα έχει περιοχές με ένα νέο αντικείμενο, το Mirror of Delirium. Αν αγγίξετε τον καθρέφτη αυτόν ο χαρακτήρα σας θα μπει σε κατάσταση "delirium" κι έτσι θα προστεθεί ομίχλη στο χάρτη και άλλα στοιχειωμένα στοιχεία, βασισμένα στους φόβους του χαρακτήρα σας. Έτσι, η δυσκολία θα ανέβει και θα εμφανιστούν πιο σκληροί εχθροί. Τα τέρατα στο Delirium mode κάνουν spawn τους δικούς τους δαίμονες, ενώ ακόμα και τα απλά τέρατα αποκτούν buffs που τα κάνουν πιο ισχυρά.

Με το Delirium expansion θα αποκτήσετε νέα αντικείμενα, ενώ μια καινούργια αλλαγή είναι τα cluster jewels, τα οποία θα βρείτε στο Delirium league και μπορούν να τοποθετηθούν σε sockets του skill tree σας για να δημιουργήσετε έτσι νέες ομάδες με passive skills που περιέχουν περισσότερα sockets. Παράλληλα, στο expansion θα προστεθούν και νέα skills, όπως το Blade Blast, που δημιουργεί έναν κύκλο με λεπίδες για να αμυνθείτε ενώ επιτίθεστε στους εχθρούς. Ένα ακόμη skill είναι το Kinetic Bolt.

Διαβάστε πληροφορίες για όλα τα expansions του 2020.

Διαβάστε το review του Path of Exile στο GameWorld και συζητήστε για το Path of Exile 2 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification