Ειδήσεις RPG Mortal Shell

Mortal Shell

Thursday, 02 Apr 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/47/00/mortal20shell-41-1585833107.jpg
 

Mortal Shell

Ένα υποσχόμενο souls-like RPG από την Cold Symmetry.

 

Το Mortal Shell είναι ένα νέο RPG που λογικά θα πέσει στα ραντάρ των υποστηρικτών της FromSoftware.

Το Mortal Shell θα κυκλοφορήσει από την Cold Symmetry, μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί από βετεράνους της AAA gaming βιομηχανίας. Πρόκειται για ένα souls-like Action RPG στο οποίο η εταιρεία εναποθέτει τις ελπίδες της.

Υπάρχουν μερικές εσκεμμένες ομοιότητες μεταξύ του κόσμου του Mortal Shell και του Souls. Το περιβάλλον είναι βαρύ και ανέλπιστο και χειρίζεστε έναν ανώνυμο χαρακτήρα που αναγκάζεται να εκτελέσει το χρέος κάποιου άλλου χωρίς να καταλαβαίνετε ακριβώς το περιεχόμενο των πράξεων σας.

Ο πυρήνας του game όμως παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα Shells που μπορείτε να βρείτε σε ολόκληρο τον κόσμο του Mortal Shell προσφέρουν μοναδικά combat styles όταν τα μαζεύετε, σαν τα Frames στο Warframe. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε χρησιμοποιώντας ένα Shell δυναμώνετε την σύνδεση σας. Η Cold Symmetry υπόσχεται ένα RPG με ποικιλία συστημάτων για να ανακαλύψετε και μηχανισμούς για να γίνετε master.

Το τρέιλερ δίνει μεγάλες υποσχέσεις και το game είναι σε στάδιο ανάπτυξης  εδώ και δύο χρόνια, με μία ομάδα 15 ανθρώπων ενώ αναμένουμε την κυκλοφορία του σε PC, PS4 και Xbox One στο Q3 του 2020.

Μπορείτε να βάλετε το Mortal Shell στο wishlist σας στο Steam.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τα RPG και συζητήστε για το Mortal Shell στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification