Fairy Tail

Βάσια Κούκια
Fairy Tail

Fairy Tail

Tο νέο turn-based RPG βασισμένο στο ομώνυμο anime θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Κατά τη διάρκεια του livestream της New Game+ Expo η εκδοτική εταιρεία Koei Tecmo μοιράστηκε ένα νέο τρέιλερ για το Fairy Tail, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου για PC, PS4 και Nintendo Switch.

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας το τρέιλερ σας παρουσιάζει το τι πρέπει να περιμένετε από το Fairy Tail όταν θα βγει τον επόμενο μήνα. Το παιχνίδι θα περιέχει δημοφιλή επεισόδια της σειράς και μερικά επεισόδια που θα εμφανίζονται για πρώτη φορά. Επιπλέον θα περιλαμβάνει διάφορα Fairy Tail arcs, 16 χαρακτήρες που θα μπορείτε να παίξετε, turn-based μάχες που θυμίζουν το Persona 5 και το Tokyo Mirage Sessions #FE, την ικανότητα να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να επιμεληθείτε την εμφάνισή τους, καθώς και πολλά περισσότερα.

Το Fairy Tail ήταν αρχικά σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, αλλά η ημερομηνία μεταφέρθηκε για τον Ιούλιο λόγω του κορωνοϊού.

Το Fairy Tail θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου για PC, PS4 και Nintendo Switch.

Διαβάστε για την anime σειρά του Cyberpunk στο Netflix και συζητήστε για το Fairy Tail στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.