Ειδήσεις RPG Το νέο Harry Potter θα κυκλοφορήσει το 2021 για PS5 και Xbox Series X

Το νέο Harry Potter θα κυκλοφορήσει το 2021 για PS5 και Xbox Series X

Tuesday, 30 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/03/65/3b/next-gen-harry-potter-rowling-1b-69-1593520674.jpg
 

Το νέο Harry Potter θα κυκλοφορήσει το 2021 για PS5 και Xbox Series X

Θα είναι open world και θα αποκαλυφθεί μετά το DC FanDome event τον Αύγουστο.

Η Avalanche συνεχίζει την ανάπτυξή του, παρόλο που κάποια μέλη του studio αισθάνονται δυσαρέσκεια για τον συσχετισμό του με τις δηλώσεις της συγγραφέως της σειράς, J.K Rowling.

To Bloomberg ανέφερε ότι η Avalanche Software έχει αρχίσει την ανάπτυξη της νέας περιπέτειας του Harry Potter, πριν ακόμα η εταιρεία εξαγοραστεί από την Warner Bros. Θα έχετε τη δυνατότητα να υποδύεστε ένα μάγο και να περιφέρεστε στο Hogwarts και άλλες γνωστές τοποθεσίες της σειράς καθιστώντας τον τίτλο ως open world.

Πηγές μέσα από το studio αναφέρουν ότι κάποιοι από τους developers αισθάνονται άσχημα για τη σχέση του παιχνιδιού με τις δηλώσεις της J.K Rowling, οι οποίες δέχτηκαν κριτική για τρανσοφοβία. Η εντύπωση που προκάλεσαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις, ήταν τέτοια που και ο Daniel Radcliffe τις σχολίασε όπως άλλωστε και η Universal Parks. Το management του studio βέβαια, δεν της έχει συζητήσει εκτενώς με τα μέλη αυτού, αλλά και η ίδια η συγγραφέας εικάζεται ότι έχει πολύ μικρή και σίγουρα όχι άμεση εμπλοκή με το σενάριο του παιχνιδιού.

Η Warner Bros σχεδίαζε να ανακοινώσει το νέο Harry Potter τον Ιούνιο στην Ε3, αλλά η ακύρωση του event λόγω του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδια της εταιρείας. Το νέο πλάνο της WB, είναι να αποκαλύψει πρώτα το επερχόμενο Batman στο DC FanDome event και να μεταθέσει την ανακοίνωση του Harry Potter αργότερα.

Διαβάστε για το DC FanDome Event εδώ.

Δείτε στοιχεία για το gameplay του Harry Potter και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification