Diablo Immortal gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Diablo Immortal gameplay videos

Diablo Immortal gameplay videos

Οι classes και το σύστημα μάχης.

[Αρχική δημοσίευση: 27/4/20] Η Blizzard δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη κάποιο ουσιαστικό gameplay video για το Diablo Immortal, αφού το μόνο βίντεο που έχουμε στα χέρια μας και που να δείχνει μια γεύση από το gameplay είναι το gameplay trailer που μας είχε παρουσιάσει στην BlizzCon τον Νοέμβριο του 2019.

Παρόλα αυτά ένας YouTuber με το όνομα OMEGKZI, έχει αναρτήσει ένα gameplay video που παρουσιάζει τις classes και τα abilities των χαρακτήρων. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE: 4/8/20 - Νέο gameplay video από την Κίνα] Ένα ακόμη gameplay video για το Diablo Immortal ήρθε στην επιφάνεια, πάλι όχι μέσω του επίσημου καναλιού του παιχνιδιού στο YouTube, αλλά από το Blizzard Watch, ένα κανάλι με ελάχιστους subscribers.

Το βίντεο είναι στα Κινέζικα και προέρχεται από την έκθεση ChinaJoy. Σε αυτό θα δείτε τις classes των Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer και Wizard. Στο βίντεο παρουσιάζεται επίσης ο Baal, γνωστός εχθρός από το Diablo II.

Διαβάστε αρκετές ακόμη πληροφορίες για το Diablo Immortal και για εκτενή συζήτηση για το Diablo για κινητά επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification