Ειδήσεις RPG Φήμη για Pillars of Eternity 3

Φήμη για Pillars of Eternity 3

Wednesday, 05 Aug 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/a0/ad/pillars-of-eternity-3-iii-not-happening-soon-josh-sawyer-working-on-new-project-32-1596650034.jpg
 

Φήμη για Pillars of Eternity 3

Οι πωλήσεις του Deadfire ήταν πολύ χαμηλές, παρά τις θετικές κριτικές. [UPDATE]

Ο Design Director της Obsidian Entertainment και δημιουργός των δύο Pillars of Eternity, Josh Sawyer, αποκάλυψε στο Twitter ότι δουλεύει πάνω σε κάτι καινούργιο, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί το πρόσφατα ανακοινωθέν First-Person RPG που θα εξελίσσεται στον κόσμο του Pillars of Eternity, ονόματι Avowed.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε με μια ανάρτηση του Sawyer στο Tumblr η οποία περιέγραφε τον ρόλο της θέσης του στην Obsidian Entertainment. Σε απάντηση, ένας χρήστης στο Twitter εξέφρασε τη λύπη του που ο Sawyer δεν επιβλέπει το ίδιο του το δημιούργημα για να εισπράξει το παραπάνω tweet από τον Sawyer. Εκτός από τα Pillars of Eternity, ο Sawyer ήταν επικεφαλής της εταιρείας και κατά την ανάπτυξη του Fallout: New Vegas ενώ η Obsidian Entertainment, μετά την εξαγορά της από τη Microsoft το 2018, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεκινάει την ανάπτυξη του Avowed και μόλις εξέδωσε το Grounded.

Το γεγονός ότι ο Sawyer δεν έχει διευθυντικό ρόλο στην ομάδα του Avowed φαίνεται παράξενο, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει δημιουργήσει τον κόσμο μέσα στον οποίο θα εξελίσσεται το επερχόμενο RPG, ενώ για το Pillars of Eternity 3 έχει δηλώσει στο Tumblr ότι θα συμβεί μόνο αν η εταιρεία ανάπτυξης ενθουσιαστεί ποτέ με μια τέτοια ιδέα.

Διαβάστε το review του Pillars of Eternity II: Deadfire και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification