Το Baldur's Gate 3 θα έχει σκηνές σεξ

Το Baldur's Gate 3 θα έχει σκηνές σεξ

Το Baldur's Gate 3 θα έχει σκηνές σεξ

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο βίντεο της Larian Studios.

Στο υπ’ αριθμόν έβδομο Community Update βίντεο της Larian Studios, εργαζόμενοι της εταιρείας αναλύουν τις δυνατότητες για σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν ότι θα υπάρχουν σκηνές σεξ.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι χαρακτήρες στο Baldur’s Gate 3 θα έχουν μοναδικές προσωπικότητες, κίνητρα και στόχους, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν θα αλληλεπιδρούσαν ο ένας με τον άλλον. Η παρουσία ωστόσο των illithid tadpoles στα μυαλά τους θα τους αναγκάσει να συνεργαστούν προκειμένου να επιβιώσουν. Ακόμα κι έτσι, οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι μάλλον αναπόφευκτες και οι εκπρόσωποι της Larian Studios αναφέρουν ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες παράγοντες που θα καθορίζουν προς τα που κατευθύνεται μια σχέση. Αυτοί περιλαμβάνουν επιλογές που θα έχουν γίνει κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα σας. Όπως και στο Divinity: Original Sin 2, οι προϋπάρχοντες Origin Characters έχουν μοναδικές επιλογές αλληλεπίδρασης με τους NPCs αλλά το ίδιο ισχύει και για custom χαρακτήρες ανάλογα τη φυλή και το class τους.

Θα έχετε επίσης την επιλογή να φλερτάρετε με NPCs, κάτι το οποίο θα συμβαίνει κυρίως όταν η ομάδα σας κατασκηνώνει. Τότε θα εμφανίζονται οι βαθύτερες σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα, σύμφωνα με τη Larian Studios, καθώς η ομάδα σας χαμηλώνει τα όπλα της και συζητάει μέσω cinematic διαλόγων για τα πιο ευαίσθητα ζητήματα. Η lead writer Sarah Baylus αναφέρει ότι “προσπαθούμε να κάνουμε αυτές τις σχέσεις να μοιάζουν αληθινές, να μοιάζουν με σχέσεις που έχετε στον πραγματικό κόσμο. Θα συναντήσετε ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε τίποτα κοινό, κάποιοι θα είναι χρήσιμοι για να συνεργαστείτε, αλλά αυτό θα είναι όλο. Μπορούν όμως να υπάρξουν και περιπτώσεις όπου τα πάτε πολύ καλά, που θα έχετε κοινούς στόχους και θα απολαμβάνετε το ταξίδι παρέα.” Η Larian Studios επιβεβαίωσε ότι εκτός από το φλερτ, το Baldur’s Gate 3 θα περιλαμβάνει και σεξ. Στο βίντεο φαίνονται πλούσια storyboards και τμήματα από σχετικά cinematic.

Δείτε τα gameplay videos του Baldur's Gate 3.

Διαβάστε περισσότερα για το Baldur’s Gate 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 24/09/2020 16:36
Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα κάποια στιγμή θα έδειχναν παραπάνω διότι στα προηγούμενα όλα κυλούσαν μόνο μέσω του διαλόγου.
Notification