Ειδήσεις RPG Οι διάφορες μόδες του Cyberpunk 2077

Οι διάφορες μόδες του Cyberpunk 2077

Saturday, 17 Oct 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
New
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/3e/c3/neo-kitsch-cyberpunk2077-20-1602945616.jpg
 

Οι διάφορες μόδες του Cyberpunk 2077

Διαλέξτε το στύλ που σας ταιριάζει.

Με το πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύθηκε για το Cyberpunk 2077, βλέπουμε όλα τις καυτές τάσεις μόδας που θα κυριαρχούν στην Night City.

Μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας στυλ, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα για την μόδα. Μπορεί να μην είστε στο Next Top Model, αλλά όλοι ξέρουν πως τα neon ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Τα τέσσερα βασικά “κινήματα” της Night City είναι τα Kitsch, Entropism, Neo-Kitsch και Neomilitarism. Αν προτιμάτε την λειτουργικότητα από το στυλ τότε το Entropism ή το Neomilitarism να είναι το κατάλληλο στυλ για εσάς. Από την άλλη, αν προτιμάτε το στυλ, τότε το Kitsch και το Neo-Kitsch είναι το κατάλληλο στυλ για εσάς.

Τα Kitsch και Neo-Kitsch ίσως σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να “δείχνετε” περισσότερο την θέση σας στην ιεραρχική δομή της κοινωνίας της Night City. Όσοι ακολουθούν το Neomilitarism, σίγουρα προτιμούν την λειτουργικότητα από το στυλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονα στρατιωτικά θέματα και μινιμαλιστικά, corporate ρούχα. Από την άλλη, το Entropism είναι ο ορισμός του “what gets the job done”. Αν δεν σας νοιάζουν οι απόψεις των άλλων και απλά φοράτε ότι θέλετε τότε είναι το ιδανικό για εσάς.

Αν θέλετε κάτι πιο φανταχτερό, τότε τα χρωματιστά ρούχα και τα έντονα neon του Kitsch ίσως σας ταιριάζουν περισσότερο. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και θέλετε να το φτάσετε στα άκρα, τότε το Neo-Kitsch σας προσφέρει ότι μπορεί να αγοράσει το χρήμα. Ρούχα σχεδιαστών βρίσκονται στην χούφτα σας, έντονα χρώματα, υφάσματα υψηλής ποιότητας, ακόμα και μεταλλικές επιστρώσεις χρωμίου στο σώμα σας, είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που θα έχετε.

Θα μπορείτε να διαλέξετε ότι στυλ θέλετε στις 19 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Cyberpunk 2077 για PC, PS4 και Xbox One και αργότερα στα PS5 και Xbox Series X όταν αυτά κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/10/2020 10:20
Το σίγουρο είναι ότι το Cyberpunk 2077 θα το λιώσουμε ολοκληρωτικά.
Notification