Mass Effect Legendary Edition

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition

Θα υποστηρίζει μεταφορά cross-save μόνο στις κονσόλες Xbox. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 8/11/21] Οι εορτασμοί της Ν7 day έφεραν την ανακοίνωση του remaster των 3 original Mass Effect.

Η Electronics Arts και η δημιουργός της σειράς Mass Effect Bioware επιβεβαίωσan την κυκλοφορία ενός νέου remaster της original τριλογίας της σειράς με την ονομασία Mass Effect: Legendary Edition για τις κονσόλες και τα PC. Η ανακοίνωση αποτέλεσε μέρος των εορτασμών της Bioware για την N7 day και έρχεται μετά από έντονη φημολογία για την κυκλοφορία ενός remaster της πολυαγαπητής σειράς.

Η συλλογή εμπεριέχει τα Mass Effect 1,2 και 3 καθώς και τα διάφορα DLC και content packs τους. Οι νέες εκδόσεις δεν θα είναι πλήρη remake αλλά η Bioware σκοπεύει να τις βελτιώσει έτσι ώστε οι gamers "να απολαύσουν τα Mass Effect στην καλύτερη δυνατή τους μορφή". Αυτό σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στο site της Bioware σημαίνει καλύτερη ανάλυση και frame rate καθώς και βελτιώσεις στις σκιές, στα εφέ και στα μοντέλα των χαρακτήρων.

Το Mass Effect: Andromeda που κυκλοφόρησε το 2017 δεν θα αποτελέσει μέρος της συλλογής και ακόμη αν από μόνο του δεν κατάφερε να σημειώσει τρομερές επιτυχίες μπόρεσε και προσέφερε νέο περιεχόμενο στους fans της σειράς που είχαν να χαρούν κάποιο Mass Effect game από το 2012.

[UPDATE: 7/4/21 – Οι βελτιώσεις και οι αλλαγές θα είναι αρκετές] Η εταιρεία ανάπτυξης BioWare ανακοίνωσε μερικές από τις αλλαγές που θα δούμε στο Mass Effect Legendary Edition, σε σχέση με την αρχική τριλογία, ειδικά στον αρχικό τίτλο του 2007.

Οι πρώτες αλλαγές που θα δουν οι παίκτες είναι στο inventory όπου θα μπορείτε πιο εύκολα να ξεχωρίσετε, να συγκρίνετε ή να ξεφορτωθείτε τον εξοπλισμό σας. Μερικά αντικείμενα θα έχουν την επιγραφή Junk, ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να τα πουλήσετε στους εμπόρους ή να μετατρέψετε σε Omni-jel.

Όσον αφορά τα όπλα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε, χωρίς να έχει σημασία το class που βρίσκεστε. Τα Specializations όμως, δηλαδή συγκεκριμένες βελτιώσεις στα όπλα θα εξαρτώνται από το Class σας. Το Cooldown των όπλων έχει μειωθεί σε όλα τα όπλα. Επιπλέον όλα τα όπλα θα έχουν καλύτερο χειρισμό και μεγαλύτερη ακρίβεια. Το M-35 Mako, το όχημα που χρησιμοποιεί ο Shepard σε όλη τη σειρά, θα έχει βελτιώσεις στην εμφάνιση του καθώς θα υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια, ενώ θα φαίνονται μέχρι και οι λάσπες στις ρόδες του. Επιπλέον θα είναι πιο εύκολο στο χειρισμό και θα υπάρχουν boosters για να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα.

[UPDATE 2: 13/5/21 - Θα υποστηρίζει μεταφορά cross-save μόνο στις κονσόλες Xbox] Το Mass Effect: Legendary Edition κυκλοφορεί για PlayStation 5 και Xbox Series X/S, ωστόσο δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τα saves σας από την προηγούμενη γενιά και στις δύο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΑ, οι μεταφορές cross-save θα είναι εφικτές για τις κονσόλες Xbox, όμως αυτό δεν θα ισχύει και για τις κονσόλες PlayStation.

Αμφότερες οι δύο κονσόλες (PS5 και Xbox Series X/S) θα έχουν βελτιωμένη απόδοση και επιλογές για καλύτερα γραφικά ή περισσότερα frames. Το PS5 θα υποστηρίζει 60fps και 4Κ ανάλυση, ενώ το Series X θα υποστηρίζει 120fps και 4Κ ανάλυση.

Το Mass Effect Legendary Edition κυκλοφορεί για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One.

Διαβάστε για την φημολογία γύρω απο το νέο Mass Effect και συζητήστε για το Mass Effect: Legendary Edition στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/11/2020 13:09
Το περιμένουμε πως και πως εν αναμονή και του καινούργιου mass effect που είναι να βγεί το επόμενο έτος.
Notification