To level cap του Pokémon Go αυξάνεται από 40 σε 50

Hot
To level cap του Pokémon Go αυξάνεται από 40 σε 50

To level cap του Pokémon Go αυξάνεται από 40 σε 50

Η Niantic αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του leveling για τους βετεράνους παίκτες.

To level cap του Pokémon Go το οποίο σήμερα φτάνει το 40, αυξάνεται στο 50, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο developer της Niantic. Η αύξηση του leveling θα είναι λίγο διαφορετική.

Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν περισσότερα από το να κερδίσουν τεράστια ποσά XP. Θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια σειρά από challenges για να ξεκλειδώσουν κάθε νέο level.

Τα καλά νέα για τους παίκτες του Pokémon Go που κερδίζουν experience τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ότι κάθε XP που έχετε κερδίσει από το χτύπημα στο level 40 θα μεταφερθεί προς τη μελλοντική πρόοδο.

Αυτό θα συμβάλει στην ανατροπή των απαιτήσεων για τα hefty XP που χρειάζονται για την επίτευξη των levels 41 έως 50 (σύμφωνα με ένα screenshot από την Niantic, το να ανεβείτε από level 45 σε 46 θα απαιτήσει 15,5 εκατομμύρια XP).

Οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν tasks που ονομάζονται Level-Up Research για να φτάσουν σε νέα levels, μερικά από τα οποία ακούγονται μάλλον χρονοβόρα. Οι τύποι των tasks που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να προχωρήσουν πέρα ​​από το level 40 περιλαμβάνουν:

  •      Ολοκληρώνοντας όλα τα evolutions του Eevee (οι υπάρχουσες Eeveelutions δεν θα υπολογίζονται σε αυτό το συγκεκριμένο task).
  •      Κερδίζοντας ένα gold medal για τον trainer σας (ευτυχώς, η υπάρχουσα πρόοδος των μεταλλίων θα μετρηθεί σε αυτό το task).
  •      Κερδίζοντας 30 raids.
  •      Κάνοντας 50 εξαιρετικά throws.
  •      Πιάνοντας 200 Pokémon σε μία μέρα.
  •      Powering up ένα Legendary Pokémon 20 φορές.

Ενώ οι παίκτες του level 40 θα έχουν νέα tasks και νέα levels, μερικοί παίκτες θα ανταμειφθούν με cosmetic bonuses εάν έχουν ήδη φτάσει στο cap μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, συμπεριλαμβανομένου ενός καπέλου Gyarados και ενός Legacy 40 medal.

Οι παίκτες που συνεχίζουν να φτάνουν στο level 40 θα λάβουν κάποια βοήθεια με αυτό από τις 18 Νοεμβρίου. Η Niantic προσφέρει διπλά XP για να πιάσετε το Pokémon έως τις 31 Δεκεμβρίου. Από τις 30 Νοεμβρίου, οι παίκτες θα κερδίσουν περισσότερα XP πιάνοντας Pokémon, evolved Pokémon, hatching eggs, νέα Pokédex και άλλα.

Εκτός από την αύξηση των levels του trainer τους στα 50, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν level up το Pokémon τους πέρα ​​από τα τρέχοντα μέγιστα CP. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε το Candy XL, το οποίο μπορείτε να κερδίσετε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης του Pokémon και της εξέλιξης του υπάρχοντος Pokémon Candy σε Candy XL.

Διαβάστε περισσότερα για τα remote trades μεταξύ παικτών του PokémonGo και συζητήστε για τις νέες εξελίξεις του παιχνιδιού στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/11/2020 16:21
Ενδιαφέρουσες κινήσεις απο την εταιρεία για να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών.
Notification