Ειδήσεις RPG Cyberpunk 2077: Η senior concept artist αποκαλύπτει τον Johny Silverhand πριν την συμμετοχή του Keanu Reaves

Cyberpunk 2077: Η senior concept artist αποκαλύπτει τον Johny Silverhand πριν την συμμετοχή του Keanu Reaves

Friday, 22 Jan 2021  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ed/63/bb/johny-silverhand-no-reaves-8-1611333225.jpg
 

Cyberpunk 2077: Η senior concept artist αποκαλύπτει τον Johny Silverhand πριν την συμμετοχή του Keanu Reaves

Η ημερομηνία δημιουργίας των εικόνων δεν έχει προσδιοριστεί.

Το AltChar εντόπισε τις αναρτήσεις της senior concept artist της CD Projekt RED, Lea Leonowicz, οι οποίες συμπεριλαμβάνανε μία σειρά από εικόνες για το πως θα μπορούσε να είχε καταλήξει ο Johny Silverhand αν δεν συμμετείχε τελικά ο Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077.

Στις εικόνες θα δείτε εναλλακτικά concept του χαρακτήρα με μία βασική ιδέα και διαφορές στις λεπτομέρειες.

lea leonowicz johnny silverhand 03 1

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία δημιουργίας των συγκεκριμένων εικόνων όμως θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί πριν από τον Ιούλιο του 2018, όταν ο Keanu Reeves συναντήθηκε για πρώτη φορά με την CD Projekt Red. Η Leonowicz ανέβασε επίσης εικόνες concept art από το 2014, πριν δηλαδή ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής.

Η κακή κυκλοφορία του Cybepunk 2077 είναι γνωστή πλέον, με την εταιρεία να ζητάει συγνώμη από το κοινό και τους μετόχους της με πολλούς τρόπους καθώς αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων. Έκτοτε έχει υποσχεθεί να βελτιώσει την κατάσταση με τα επερχόμενα updates ενώ ταυτόχρονα βοηθάει όσους δεν μπορούν να λάβουν refund.

Διαβάστε το review του Cyberpunk 2077.

Διαβάστε για τους Gamers που ζήτησαν refund δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν το blu-ray και συζητήστε για το Cyberpunk 2077 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:15
Είναι πολύ καλύτερα το ότι μπήκε στο παιχνίδι o Keanu.
Notification