• Ειδήσεις
  • RPG
  • YouTuber έφτιαξε τρέιλερ για το Skyrim χρησιμοποιώντας τεχνητή φωνή

YouTuber έφτιαξε τρέιλερ για το Skyrim χρησιμοποιώντας τεχνητή φωνή

Ερμής Δερβίσης
YouTuber έφτιαξε τρέιλερ για το Skyrim χρησιμοποιώντας τεχνητή φωνή

YouTuber έφτιαξε τρέιλερ για το Skyrim χρησιμοποιώντας τεχνητή φωνή

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ο YouTuber Ardiac, οποίος φτιάχνει ταινίες μικρού μήκους με διάφορες θεματολογίες όπως το Call of Duty: Modern Warfare και την σειρά Chernobyl του HBO, δημιούργησε ένα νέο τρέιλερ για το Skyrim με ολοκαίνουργιους διαλόγους.
 
Καθώς δεν είχε στην διάθεση του τους ηθοποιούς της Bethesda, ο Ardiac χρησιμοποίησε ήδη υπαρκτές ατάκες από άλλους τίτλους της με την βοήθεια του προγράμματος xVASynth, δημιουργώντας έτσι νέους διαλόγους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συνθέσει ή να αλλάξει διαλόγους από το Skyrim, όμως μέχρι πέντε δευτερόλεπτα, όπως δήλωσε ο Ardiac στο Reddit.
 
 
Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, όμως οι διάλογοι δείχνουν τεχνητοί και δεν συγκρίνονται με τους πραγματικούς ηθοποιούς. Ο Ardiac δήλωσε επίσης στο Reddit: "Δεν πιστεύω ότι η τεχνολογία αυτή θα ξεπεράσει ποτέ τον πραγματικό ηθοποιό, όμως πιστεύω ότι θα ήταν τρομερό στο μέλλον οι φωνές τους να παραμένουν ζωντανές, ακόμα και εκατοντάδες χρόνια μετά τον θάνατό τους. Φανταστείτε να είχαμε κάτι τέτοιο αυτή την εποχή για τον William Shakespeare".
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2021 10:14
Εντυπωσιακή η δημιουργία του youtuber και μπράβο του.
Notification